Aha evo ima na njihovoj službenoj strani.Ali koji mi program treba???Molim pomoziteeee!!!
Netko je reko da se njihovi mobovi mogu isprobat na netu.Na kojoj strani?Treba li neki poseban program?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Aha evo ima na njihovoj službenoj strani.Ali koji mi program treba???Molim pomoziteeee!!!
OK sada sigurno već svima idem na živce ali našo sam soft i sve radi.Mob je fatalna fora!!!!!!!!!!!A SE zbilja brine za korisnike...Tko još nudi demo mobitela na netu...Svaka čast!
cijena je za 5! ako dodem u hrv kupujem ga!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma taj SE, je stavrno fer. . . svaka cast
Forumaš godine :)
Ima ga otkljucanog i u http://www.emshop.hr za 2899 kn, whiteboy koliko kosta u kanadi, sta je puno skuplji?
Malo sam zeznuo, pitanje je za "player 4 ever"
Mislim da je stvar u tome što ga tamo nema...
Baš sam danas probo malo mobitel.Niam ga nažalost upalio ali...MOBITEL JE FENOMENALAN!!!!!!!!!!!!!Super leži u ruci.Nema promjenjive maske zbog čega mi je najviše drago.Plastika stoga nije uopće škripava i podsjeća me na aluminij.Mislio sam: "koja cijena,valjda su u nečemu morali štedjeti" no očito nisu.Mobitel kupujem.Moram se samo ovog riješit pa ak netko nađe kupca bio bih mu jako zahvalan.I molim sve DA PROBAJU MOBITEL zato što me vrlo pozitivno iznenadio.Nećete vjerovati da je tako savršen dok ne probate!!!!Pod hitno ga probajte ako niste i vidite što je pravi mobitel.Aha da,još nešto.Uživo izgleda mnogo bolje nego na slikama.To je sve od mene,nebih se čudio da moderatori malo skrati (ili pobriše) ove sve moje dosadne postove.Thanx na strpljenju
Pa i je od aluminija, odnosno kombinacije aluminija i polirane plastike.
Izgledalo mi je nekak tak al nisam pitao.Zbilja super stvar
@ Hrc - vidim da si se stvarno napalio na T610... mislim da si oborio rekord foruma po postavljenim postovima zaredom (cak njih pet)... meni je mob isto zakon, i htio sam ga kupiti, no onda sam cuo neke spike oko mikrofona ili cega vec, i da za pol godine dolazi jaca verzija, odnosno T610i, pa sam se poprilicno ohladio... ako ga uzmes, otvori novi thread i detaljno ga opisi...
nisam provjeravo, ali vjerujem da jos nije stigo. nevjerujem da ce bit vise od 400-450 CADPoslao: Hrc
Mislim da je stvar u tome što ga tamo nema...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pito bi vas nesto,ko ima SE T610.Da li ima nekakvog prikaza baterije(ko na T68i),koja pokazuje preostalo vrijeme baterije?Koje se mu mane?
pa fala bogu da ima pogledaj malo slike od t 610 u Mobiju na testu ili nadji na netu
Ako si gladan pojedi nesto
Mislim da nije mislio na graficki pokazivac, nego bas na sate i minute koliko jos baterija traje, ali to vise nije praksa u SE pa nema ni na ovom modelu
Mene samo zanima jedna stvar u vezi T610(sve drugo znam),dali prepoznaje MCA-25 kada se natakne na njega i dali radi?
Nikako da stigne u VIP centar da probam pa se nadam da netko od vas ima priliku probati.
Mislim da bi to moglo biti rješenje max rezolucije kamere.
mislim da je to bezveze, nataknuti kameru na mobitel koji je ima!
bas bas,
mozda nekome treba veca reza
da.MCA25 je ipak jača od ove u njemu al ipak...Ej kaj znači dolazi T610i???Valjda će imat digitalni zum i više memorije no ovaj mi je savršen.Kupujem ga ovaj tjedan pa očekujte informacije!
Dobro razmišljanjePoslao: sms freak
Mene samo zanima jedna stvar u vezi T610(sve drugo znam),dali prepoznaje MCA-25 kada se natakne na njega i dali radi?
Nikako da stigne u VIP centar da probam pa se nadam da netko od vas ima priliku probati.
Mislim da bi to moglo biti rješenje max rezolucije kamere.![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
@ Hrc - ne znam, tako se suska, mozda whiteboy zna nesto vise o tome...
Uf...Za pol godine ću već ovog prodavat (nažalostPoslao:vrag za pol godine dolazi jaca verzija) pa mislim da mi se ne isplati čekat.Moram ga imat za ljeto!!!
nažalost ne prepoznaje niti jednu kameru
dobar grah daleko se čuje
jel znas mozda nekoga tko prodaje t610 za manje od 400€ jer je to preprevise?
Bookmarks