Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Threaded View

dekoslav
    Guest
    Evo meni su konačno danas T-Comovci došli uvest taj nesretni ADSL (i to privremeno preko COMBO modema, a ne preko Siemensovog WLAN routera jer ga trenutačno nemaju kod sebe na lageru ) nakon punih 3 mjeseca čekanja zbog PCM smeća... I sad je jedini problem još u tome što se ne mogu spojit na adsl server jer sam uzeo preko Iskona i oni mi moraju autorizirat liniju prije (zvali su me samo na fiksni broj kada nisam bio kod kuće, a ne i na mobitel koji sam isto naveo kao broj za kontakt) nego što se mogu ulogirat sa svojim novim automatski izgeneriranim korisničkim podacima, a najbolje od svega toga je to što im korisnička služba za podršku radi samo od 8-20h umjesto 24h na dan kao kod T-Coma tako da ih sutra ujutro moram nazvat da mi to srede. Mislim, mogli su riješiti taj glupi i bespotrebni proces autorizacije na neki drugi način (npr. preko web sučelja ili automatski kao kod T-Coma kad tehničar osobno zove centralu da aktiviraju liniju), a ne da moraš čekat ko budala na njihov 1 poziv u krivo vrijeme .To samo potvrđuje činjenicu kako su totalno neprofesionalni i neorganizirani kao jedan od većih ISP-ova u HR.. Jedina pozitivna stvar u cijeloj toj priči je ta što sam na svu sreću uzeo preko Iskona dodatni promet, a ne sve skupa preko T-Coma tako da ću ipak na kraju dobit DVD/DivX player kao poklon kroz par dana (poštom pretpostavljam) premda sam predao zahtjev za ADSL prije njihove službene promocije koja je počela od 16.11..

Imao sam puno neprilika i mučenja svih oko sebe da konačno dobijem taj adsl i sad me na kraju dijeli još samo jedan mali korak do potpune neovisnosti od plaćanja Internet pristupa preko dial-up modema (inače odkad su mi maknuli PCM sada se uredno spajam brzinom od "impresivnih" 45.2 Kbps preko Vodatela, a prije je išlo maksimalno do 30.6 Kbps najčešće 29.2 Kbps).

KONAČNO IMAM ADSL LINIJU I TO JEDINI U CIJELOJ ULICI HAHAHAHAHA
    Zadnji uredio dekoslav : 08-12-2005 u 01:35

Slične teme

1. kasnjenje SMSova
    By Frost in forum Motorola
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 13-03-2006, 22:43

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke