...prijatelju, znaš li ti za kompresiju...mislim na sliku...jer ipak, 683kb je preeeeviše... smanji ju...
Dakle, imadoh problem, da vam ga predočim evo slike.
100% sam siguran da nije bilo kakav virus, spyware, trojan ili tako nešto, jedino što nisam probao je očistiti disk, a to ću napraviti poslije postanja ovoga, pa ćemo vidjeti.
Poprilično sam siguran da mi hard doživljava zadnje dane svog života.
recite mi kaj bi to moglo biti ?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
...prijatelju, znaš li ti za kompresiju...mislim na sliku...jer ipak, 683kb je preeeeviše... smanji ju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://img521.imageshack.us/img521/4...ed17td10dd.jpg
P.S. sviđa mi se tvoja playlista pogotovo ono 50 cent zori na offu
Naravno da znam, ali zašto ju upotrebljavati kad svi imate super brzi MAX ADSLIzvorno postao Eminem
![]()
...da,da... ipak ne bih rekao... ima nas koji još koristimo obični modem...Izvorno postao error
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hej pa nemaju svi flat, tih 683kb ipak kosta!
a sta se tice problema... kako to da si 100% siguran da nemas neki spyware jesi skenirao?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma pustio sam Nod-a, spyboota i adaware-a i ništa nisu našli, ali rješio sam problemIzvorno postao flOorKilla
pa hajde podjeli snama kako si ga rjesio
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bio je problem u ikonama, definitivno, pa sam se sjetio da postoji jedan program koji mijenja cijeli izgled XP-a, STYLE XP, njega sam instalirao i postoji jedan odjeljak za ikone, na njega sam kliknuo, i podesio na ikone budu one koje su uobičajne, to je toIzvorno postao error
Bookmarks