nakon igranja sa seem 0061,0062 i 004a za custom display, sigurno sam nešto krivo napravio jer sad mi fali pola menia za poruke. meni-poruke -nema notes,inbox,outbox. može li se to kak popravit???![]()
nakon igranja sa seem 0061,0062 i 004a za custom display, sigurno sam nešto krivo napravio jer sad mi fali pola menia za poruke. meni-poruke -nema notes,inbox,outbox. može li se to kak popravit???![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
uzmi motokit i sredi to , samo oznaćiš kvaćicama na određeno mjesto i gotovo!Izvorno postao unreal
P. L. U. R.
e hvala, uspio sam vratit cijeli meni za poruke, a isto tako sam upisao custom natpis na vanjski display bez pol muke(op.a. to je za one poput mene koji baš nisu dorasli editiranju i modificiranju seem-ova)Izvorno postao DOMICH
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
ma bez brige , i ja ga koristim, najjednostavnije rješenje , drago mi je da sam ti pomogo!Izvorno postao unreal
![]()
P. L. U. R.
Bookmarks