kod mene sve u redu. poruke primam sa sve 3 mreze.
Evo upravo sam saznao da su mi poslane 3 poruke od jedne cure sa 098. Kad je poslala, dobila izvjesce, te odmah poslije poruku da moj broj ne podrzava primanje sms poruka. Onda sam probao poslati sa VIP stranice sms i odmah mi stigao. Ne kuzim uopce sto je??? Jel ima tko slicnih problema?
iPhone 5s 16 GB
kod mene sve u redu. poruke primam sa sve 3 mreze.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I ja isto............
evo zvao sam ih i rekli su da je bilo problema u mrezi i da su kvarovi otklonjeni
EDIT: Mozda da se ovaj thread preimenuje u Problemi sa Tele2 jel kad sam sinoc trazio, nisam nasao takav???
iPhone 5s 16 GB
možda bi bilo bolje da se preimenuje , meni se zna napr. dešavat, da kad zovem nekog, prekine mi se vez negdje nakon odprilike 30 sec.?! i to več dosta puta tako... signala sam imao i više nego dovoljno, isprobao sam na više mobitela, tako da neznam, šta vi mislite?
nema vece face od Isusa
I meni se desava da pukne veza.U sluzbi za korisnike odgovaraju da rade na poboljsavanju te da se malo strpim.
I meni je jucer i prekjucer pukla, da rade na poboljsanju to trenutno vidim vlastitim ocima jer mi prozor gleda na HRT Dom. Na vrhu zgrade, gdje se nalaze Tele2 bazne stanice, je dvoje ljudi koji nesto prckaju po njima.
I meni puca veza. Samo da mi ne pukne film. D;
Srediće oni to. Onaj tko nije koristio Cronet 1998/99 nema pojma šta je pucanje veze i slične pizdarije. Ovo s tele2 je melem na ranu.
onomad je bilo više problema sa slanjem SMS, no sa pozivima, no to je sad druga priča...bitno je sa smo sad u 21. st, čak 7 godina iza toga, tako da ueltit na tržište s toliko propusta i nije hvale vrijedno, bez obzira na trenutne cijene..Izvorno postao Drug Mile
čovjek je uglavnom rješio problem![]()
Bookmarks