koje je to ono? 47.?![]()
koje je to ono? 47.?![]()
Sve najbolje!!!
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 17-05-2003 u 13:00
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i to još subotom...
(neki se baš znaju rodit'...)
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
sretan rodjendan
It's nice to be important, but it's more important to be nice
..bi se s crmcima gog)))))
dobar grah daleko se čuje
sretan rodjendan
sretan ti rodjendan, G!
Happy birthday to you,
stavi prst u struujuu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sretan rodjendan GOG!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Sve najbolje za roćkas.![]()
Uspio sam se oporaviti nakon 2 noci ruzenja, hvala svima na cestitkama!!! A pogotovo Mobyfan-ici koja me izgleda zove na pivicu
a kako smo istih godina moze mi poslati i sliku na mail, diskrecija zajamcena
![]()
he he nice try.![]()
Sretan rođendan.
Hepi brzdej! ma nema odmora idi van klošari, slavi, ruži, nikad se ne rastuži! naloči se, trebu zbari, to su rođendanske čari!
![]()
![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Imamo i pjesnika na forumu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Mobyfan-ica; volim zene s rogovima(na avatara mislim, da ne bi bilo zabune)
![]()
Malo kasnije,ali bolje nego nikad:SRETANNN ROĐENDANNN!!![]()
Hvala, hvala. Nego ako su tvoji korisnicki podaci tocni, tebi je danas rodendan, stoga
SRETAN ROĐENDAN!!!!
Nisu točni - forum stavlja rođendan svakome na dan kad se registrira ili nešto mijenja u user options - neki bug vjerojatno od preseljenja foruma...
Nisam bio u mogućnosti ranije se "ulogirati" na forumali zato sada
SRETAN ROĐENDAN! Nisi trebao previšejer ti je jutro bilo sigurno
![]()
![]()
Tnx, sva sreca da nikad nemam problema sa mamurlukom, reklo bi se da dobro podnosim alkohol, ali to je mozda od redakcijskih treninga pa sam vec postao imun![]()
I ja bi rado 'radio' s vama u redakciji...![]()
Bookmarks