Puno toga za tako malo para... teško. Sad ne znam kakvi su to popusti u cronetu. Pa nek vidi jel imaju mob kakav traži za te pare. Ne znam za nijedan mob do soma kuna s IrDA i GPRS-om a da je iz dućana.
stric kupje novi mobitel, ima trenutno a1018! on je na kronetu pa moze iskoristiti onaj popust ako potpise na jos 12mjeseci, koji bi mu mob preporucili, bitno je da ima dobru bateriju, da ce mu dugo trajati je jer on rijetko mijenja mobitel, bitan mu je i irda i gprs, i velik ekran koji je citljiv! cijena nesmije prelaziti 1000kn
![]()
Puno toga za tako malo para... teško. Sad ne znam kakvi su to popusti u cronetu. Pa nek vidi jel imaju mob kakav traži za te pare. Ne znam za nijedan mob do soma kuna s IrDA i GPRS-om a da je iz dućana.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
s45 i onaj sagem sa color ekranom sam mislio!
Oba su dobra! A sagem ima i kolor ekran pa ti ja preporučam njega. Ali najbolje da se javi netko tko ima iskustva s S45 i tim sagemom (iako mislim da ga nitko na forumu nema... možda da pitaš onog tko ga je testiro u Mobilu, ne znam tko je.. pogledaj broj 32).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sagem definitivno - bolji raspored tipki za stariju generaciju a za S45 ne znam imaju li ga još u ponudi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a jel sagem ima veliki font u meniu?
Bookmarks