tocno. i ja imam 6600GT, to je gejmerksa kartica. nvidia rulz![]()
tocno. i ja imam 6600GT, to je gejmerksa kartica. nvidia rulz![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja bih svoj glas dao x700 pro kartici...moze se naci za nekih 900kn...i po vecini ako ne i svim testovima je bolja od 6600......6600gt je prva liga kartica, ali citajuci po forumu i newsima kakve ljudi sve probleme imaju...nekak mi vise i nije tak zgodna...hrpa ljudi se zali na artefakte,pregrijavanje...i onda im druga ekipa savjetuje..pa kupi bolje kuciste (koje se bolje provjetrava), smanji brzinu jezgre, i brzinu memorije...i kaj ce ti onda 6600gt kad si je morao "okljaštriti"..a samim time vjerojatno spustiti performanse na razinu 6600 ili x700...postena 6600gt kosta oko 1500kn (links--->leadtek)..a za tu lovu mozes ici i na x800gt(saphhire) koju bi opet uzeo prije nego 6600gt zbog 256 bitne memorije, a i 256mb memorije koja kod x800 dolazi do izrazaja...a ako bi 6600gt uzeo sa 256mb..smanjio bi performanse u odnosu na 6600gt sa 128..(to se vidjelo po nekim testovima)
Opcenito mislim da Ati radi bolje graficke, pri tome ne mislim na performanse vec na samu kvalitetu izrade pojedinih proizvodjaca (saphhire,gigabyte,powercolor...), koja odgovara nekim standardima koje je Ati postavio, ..a kaj se brzine tice..uvijek ce jedan povuci malo vise,pa onda drugi..i tak unedogled. Sve je to dobro, razlike su u nijansama.
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
ta hrpa ljudi nema originalne nvidia drivere nego neke 'nabrijane'Izvorno postao hypnotized.zg
![]()
a pregrijava se kad je klokaju, a originalni hladnjaci su napravljeni da dobro hlade kartice na originalnim taktovima.
iako, ja volim da mi svaka komponenta ima dobro hladnjenje, koliko god bio hvaljen ovaj hladnjak na mojoj kartici ja cu kupit drugi bolji (vec sam trebao,damn...)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks