kasnili su i sa pocetkom rada pa necemo valjda i sa ovim dugo cekati.
Cek, a sto ce onda biti s UMTS-om, ako ni GPRS ne mogu pokrenuti?Sta im nije 2. mjesec deathline? I ja sam se nadao da ce GPRS i MMS uvesti do kraja godine, ali ipak mozda i previse ocekujemo od Telca,... mislim zelimo da to sve brzo profuncionira,....
trebamo im dati vise vremena,...
![]()
kasnili su i sa pocetkom rada pa necemo valjda i sa ovim dugo cekati.
Koliko znam, deathline ne postoji. Ali zato postoji deadline, koji će sigurno biti debelo premašen. Obzirom da su relativno brzo ponudili SMS parking u Zagrebu, ponadao sam se GPRS-u i MMS-u oko Nove.Izvorno postao ri_capitano
A koliko ja znam, vezani su za konceciju za UMTS, oni moraju poceti pruzati UMTS usluge do kraja 2. mjeseca. No, kako je za pretpostavit, i tu ce ih Agencija morati pritisnuti,....![]()
Prema informacija iz Službe za korisnike Tele2 s GPRS-om kao i s MMS-om kreće na proljeće ... živi bili pa vidjeli
Nije ovo za mene ...
Hm, znači, tamo krajem 6 mjeseca![]()
trebali bi to ozbiljno shvatiti jer korisnici postaju nestrpljivi.![]()
Vjerujem da oni to sve ozbiljno shvaćaju, ali ako su u nemogućnosti prije startati sa uslugama... Sigurno ne odlažu namjerno.
Bez brige. Zato će u 2. mjesecu startat Tele2 UMTS (po ugovoru iz koncesije) i stvar rješena.![]()
Aha! Na to računam(o) kao i na 100%-tnu povišicu plaća...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Jebga Frish. A čujem da će Kutinu prvu pokrit s UMTS-om![]()
A meni je nekako iz dana u dan čudnije zašto ovdje u Rijeci njihove bazne stanice još uvijek ne rade.Ona 2 dana dok su sve podešavali i montirali bilo je signala i otada do danas još uvijek ništa
![]()
to je stvarno cudno,jer u OS, bazne stanice su odmah proradile.Izvorno postao sms freak
Samo pogledaj konfiguraciju terena u Rijeci i Osjeku pa ih malo usporedi i sve ce ti biti jasnoIzvorno postao khideg
Izvorno postao RAUL
svejedno,... ne bi trebali toliko cekati sa signalom,....neka stave jedan malo jaci odasiljac na Uckui rijesena stvar
![]()
Ne mozes s Ucke pokrivati grad Rijeku GSM signalom, nije to TV ili radio odasiljac, to su potpuno drugaciji signali. To je isto kao da ides Zagreb pokrivati GSM signalom sa Sljemena. Bazne stanice moraju biti bas u gradu, a ne na brdima.
uopce nije problem pokriti umts signalom npr.zagreb.samo na postojece bazne stanice se integrira umts sustav!
Istina da nije problem, ali očito ipak postoji neki razlog zašto to nije tako. Primjerice u Splitu od 30-ak VIP-ovih baznih stanica, samo su na 7-8 dodane UMTS antene. Prošla je godina dana otkad su montirali prvih 5 i za tu jednu godinu broj je porastao na 8. Nije baš impresivno. Gradiće oni mrežu dalje, kad se pokaže poreba. Očito im je važnije je da pokriju veći dio populacije polovičnim signalom nego ostvariti na određenom mjestu puni signal.Izvorno postao zmija
mozda bi neko i izvan zg-a koristio umts.ocigledno o tome ne razmisljaju.ako je tako,onda uopce nisu ozbiljni!
Bookmarks