Da to sto si napisao stojiAli ako ti je manuel mod bitan ... a izgleda da je mani se sony-a a i jedna tisucinka je malo ! ispod 1/4000 sve je banana ! (Da zadivno cudo i to znam koristiti !!! rjetko ali ponekad zatreba , obicno je 1/2000 ok ! )
Da to sto si napisao stojiAli ako ti je manuel mod bitan ... a izgleda da je mani se sony-a a i jedna tisucinka je malo ! ispod 1/4000 sve je banana ! (Da zadivno cudo i to znam koristiti !!! rjetko ali ponekad zatreba , obicno je 1/2000 ok ! )
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Po raznim siteovima ocito je da su nas dezinformirali jer W7, a i W5 (provjereno, danas zvao frenda koji ima W5 da provjerim), pa tako vjerojatno i W15 IMAJU neke mogucnosti manuelnoga postavljanja parametara fotografiranja.
Dakle u M (manuel) modu mozete birati duljinu ekspozicije od 30 sekundi do jedne tisucinke sekunde. Podesavanje otvora blende djelomicno je ograniceno, ali ponekad sluzi svrsi!
Eto nadam se da je pomoglo!
Moje isprike na proslome postu u kojemu sam naveo neistinu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks