Evo opet ja...
ovak imam hrpu fileova u /storage/windows/messaging/
svi su veliki po jedan kilobajt.....jel smijem ja to brisat?...
drugo pitanje....kad pisem SMS i stavim na POSTPONE MSG...tad mi nestane poruka i ne mogu je naci vise....
Kontakte i sms-ove/mailove ti bez problema rijesi Sim manager. Samo mu kazes kod kartice s koje hoces podatke kopirati da povuce sve na telefon, a kad umetnes npr. tele 2 karticu kazes da ti vrati sve na karticu. Iako mi apsolutno nije jasno sto ce ti sms-ovi na sim kartici, ali dobro.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo opet ja...
ovak imam hrpu fileova u /storage/windows/messaging/
svi su veliki po jedan kilobajt.....jel smijem ja to brisat?...
drugo pitanje....kad pisem SMS i stavim na POSTPONE MSG...tad mi nestane poruka i ne mogu je naci vise....
mpx200, V360, SE K610i
ode ti u folder "Drafts"Izvorno postao Blento
da to sam citao za e-mail...al ja uopce nemam taj folder za SMS ...Izvorno postao tomios
imam jedino za MMS..no tamo nema poruke koju sam stavio kao postpone...
mpx200, V360, SE K610i
koliko me sjecanje sluzi, zar nema u folderima neka opcija show / hide folders? Pogledao bih u mob, al je na servisuIzvorno postao Blento
Znam da je u mpx220 bila tako neka opcija
uf..thanks...pomoga si mi puno...evo nasao sam kako doci do tih opcija..
ode se u inbox...pa MENU-accounts/folders-oznaci se SMS i stisne Folders....i tu se dobije sve.....
thanks
mpx200, V360, SE K610i
Naravno, komentar, aplikacija za pisanje je tipično Microsoftovski komplicirana. Jer na primjer, što ako se dogodi da iz nekog razloga ne uspije poslati SMS, onda tu poruku ne možeš ponovno poslati bez da ideš u Sent Items pa forwardaš poruku i ukloniš višak stvari koje se automatski dodaju u forwardu. A to je po M$-u jako logično![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks