Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    SE P1
    Operater
    BH telecom
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    najbolji izbor je olympus...
    Sa obzirom da imam poveliku firmu.. fotici trebaju za slikanje prezentacija i slikanje potpisivanja ugovora...
    Firma ima 6 digitalaca, 4 olympus (c-160,mju-mini, mju mini s, c 480z) jedan canon i jedan sony... olympusi suse pokazali najbolje prvo mju mini s on je oko 250 € pa c480 z on je oko 170 €...

Ja mislim da je olympus najbolji sto se tice digitalaca... uzmi si nekog olympusa...
    Lineage 2 user

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Celikkk
    najbolji izbor je olympus...
    Sa obzirom da imam poveliku firmu.. fotici trebaju za slikanje prezentacija i slikanje potpisivanja ugovora...
    Firma ima 6 digitalaca, 4 olympus (c-160,mju-mini, mju mini s, c 480z) jedan canon i jedan sony... olympusi suse pokazali najbolje prvo mju mini s on je oko 250 € pa c480 z on je oko 170 €...

Ja mislim da je olympus najbolji sto se tice digitalaca... uzmi si nekog olympusa...
    ...ne mora značit da zato što neka firma ima više olympusa, da je on i bolji... istina, neki modeli jesu, ali i Canon, Sony imaju neke digitalce koji su opet bolji od olympusa... tako da je ovo malo glup razlog za kupovinu fotića...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Celikkk

Ipak, postujem svacije misljenje, uostalom i ovo je jedan od mogucih kuteva gledanja na stvari,s kojim se ne slazem.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada netko ide kupovati fotić za te pare, mora itekako voditi računa o tome koliko će (više) para izgubiti na memoriju i da li treba kupovati dodatno baterije i punjač. Jer npr. SD kartice su puno jeftinije od memory stikova ili xD-a. Tako da treba znači sve zbrojati pa odlučiti, jer možda baš za onoliko koliko bi te izašao sony s40+kartica+baterije i punjač možeš kupiti fotić koji dolazi sa baterijom i ima jeftiniju memoriju, a bolji je od sonya.

Meni osobno taj sony nije nekako legao, slike su mu poprilično loše, ali valjda je to ok s obzirom koliko para košta.

E da, i ne stoji ono 'sony je ipak sony', osobito kada se radi o fotićima. Sony ima nekoliko super modela, ali i nekoliko dosta loših. Možda bi sveukupno možda 2 sonyjeva fotića ušla u moj izbor dobrih fotića u svojim klasama, a to bi bili p200 i v3.
    Zadnji uredio SeriousG : 04-12-2005 u 00:46
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove