Onda ipak možda uzmem DSC-S40...sad će uskoro Božić, pa čeka koliko će starci biti milosrdni i ubaciti u škrabicu![]()
Onda ipak možda uzmem DSC-S40...sad će uskoro Božić, pa čeka koliko će starci biti milosrdni i ubaciti u škrabicu![]()
Bom Chicka WahWah
najbolji izbor je olympus...
Sa obzirom da imam poveliku firmu.. fotici trebaju za slikanje prezentacija i slikanje potpisivanja ugovora...
Firma ima 6 digitalaca, 4 olympus (c-160,mju-mini, mju mini s, c 480z) jedan canon i jedan sony... olympusi suse pokazali najbolje prvo mju mini s on je oko 250 € pa c480 z on je oko 170 €...
Ja mislim da je olympus najbolji sto se tice digitalaca... uzmi si nekog olympusa...
Lineage 2 user
...ne mora značit da zato što neka firma ima više olympusa, da je on i bolji... istina, neki modeli jesu, ali i Canon, Sony imaju neke digitalce koji su opet bolji od olympusa... tako da je ovo malo glup razlog za kupovinu fotića...Izvorno postao Celikkk
Izvorno postao Celikkk
Ipak, postujem svacije misljenje, uostalom i ovo je jedan od mogucih kuteva gledanja na stvari,s kojim se ne slazem.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kada netko ide kupovati fotić za te pare, mora itekako voditi računa o tome koliko će (više) para izgubiti na memoriju i da li treba kupovati dodatno baterije i punjač. Jer npr. SD kartice su puno jeftinije od memory stikova ili xD-a. Tako da treba znači sve zbrojati pa odlučiti, jer možda baš za onoliko koliko bi te izašao sony s40+kartica+baterije i punjač možeš kupiti fotić koji dolazi sa baterijom i ima jeftiniju memoriju, a bolji je od sonya.
Meni osobno taj sony nije nekako legao, slike su mu poprilično loše, ali valjda je to ok s obzirom koliko para košta.
E da, i ne stoji ono 'sony je ipak sony', osobito kada se radi o fotićima. Sony ima nekoliko super modela, ali i nekoliko dosta loših. Možda bi sveukupno možda 2 sonyjeva fotića ušla u moj izbor dobrih fotića u svojim klasama, a to bi bili p200 i v3.
Zadnji uredio SeriousG : 04-12-2005 u 00:46
Use the Fork, because there is no Spoon.
Bookmarks