Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala, dečki, nekaj od ovoga ću najvjerojatnije uzeti, a mislim daće to biti Sony
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.info-gama.hr/
    ima jedna tablica sa snizenim modelim , pogledaj ovaj zadnji Pentax optio 50 za 1235kn , djeluje cist ok za tu lovu .

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Router
    ima jedna tablica sa snizenim modelim , pogledaj ovaj zadnji Pentax optio 50 za 1235kn , djeluje cist ok za tu lovu .
    Malo procitati temu prije postanja ne bi bilo lose!

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Bas mi je zapelo za oko neki dan dok sam gledao ponudu Info game, da na snizenju imaju i vise nego pristojan Pentax Optio 50. Mislim da sam o aparatu i ja pisao vec u ovome dijelu foruma (ili je to bio Optio 40, ali svejedno ti je, sto vrijedi za jednoga vrijedi i za drugoga, jedina razlika je rezolucija CCD - a). Aparat je kompaktan, malih dimenzija, relativno lagan i po meni jedan od boljih u klasi kojoj pripada. Cijena 1235 kn.

Link:

= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    Pogledao sam sve fotiće kaj ste stavili...
    Ne bih bas rekao, s obzirom na sljedece pitanje:

= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    Jel ima taj Sonyjev fotić kaj ste naveli bateriju na punjenje ili ih moram kupovati ak ga uzmem? Koje baterije idu uz njega?
    Jer i na Hgspot - ovim stranicama, a i na Nitel - ovim stranicama u specifikacijama pise sljedece:

(NH-AA-2DA)

Sto dakle znaci da se uz aparat isporucuju baterije, koje prema spec. traju 3 h 30 min, a tip baterije se lijepo vidi: NH (Nikal hibrid), AA - ne moram posebno objasnjavati. Dakle aparat radi na AA baterije s time da jedan pack, odnosno dvije baterije dobivas sa aparatom, a to da li ces si kupiti jos dvije da imas uvijek jedan komplet pun, ostaje na tebi .

Sto se blica tice, vjerujem kako ce te poutdano sluziti dok god budes upotrebljavao aparat. Prema nekim istrazivanjima (uz prosjecnu uporabu korisnika amatera) radni vijek ugradjenih bliceva u ovoj skupini aparata je cca 4 - 5 god, dakle, po mome misljenju, dulje od vijeka uporabe aparata!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove