zero, javio se problem. instaliram tune up i hocu ga pokrenuti, a meni izbaci ovo: Error starting program, A required.DLL.file,ICMP.DLL,was not found. kaj bi to trebalo znaciti? u fajlu kaj sam skinuo ima i nekakav krek. probao sam bez kreka i s krekom, i svaki put isto?. to je jedno, a sad drugo.

IMAM PODATKE NA KOMPU!!!!!!!! uglavnom. stavio sam gore GET DATA BACK for NTFS(Versio 2.25) i nasel mi je sve podatke na kompu. ludnica. jucer me skoro srce ostavilo od srece. samo na kraju opet problem. mogu pristupiti podacima, ali da bi ih mogao negdje spremiti iz programa, moram imati ful verziju.

pitanje za vas: Ima li ko mozda crack za GET DATA BACK for NTFS (Version 2.25)? ja cu potrazit na netu, ali ak ima netko od vas, nek mi molim vas skrati muke. neznam jel ko imao kad tak nesto da se tak osjeca, ali ja sam presretan. mislim da cu ovaj vikend raspalit po flasi. ajd ak ima netko nek mi posalje. bit cu jako zahvalan. zero hvala, stari neznas kolko si mi pomogao nije bilo nesto posebno na disku, ali bilo je par stvarcica, kaj se nemogu nadoknadit