Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire,Sa SGH P510
    Operater
    Tele2 , vip
    Bodovi
    8.723
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad cu sve opisat kaj sam radio s njim. konfa je athlon 1.4, graf. mx400 64mb, floopy, cdrom, dvd+ cd przilica, nema nista gore spojeno osim standardnog, monitor, mis i tipkovnica, zvucnici, neznam tocno koja je maticna,192 ram. idem dalje s opisom. to sve je bilo prije na maticnoj sa celeronom 900. nabavio sam novu maticnu,proc, i graf. posto mi nije stalo u kuciste, jer je maticna atx2, slozio sam sve na stol. na stolu je bilo tri dana i sve je radilo bez greske. zapravo imao sam problema s ramom, ali sam to rijesio. klale su se dvije razlicite plocice. radilo sve super znaci. nabavio sam kuciste. posto sam imao dvije particije(c i d) uvijek sam formatirao samo c(system), jer su mi na d bili podaci. odnio sam disk u firmu, skinuo sve podatke na drugi komp, i formatiral cijeli disk. dodem doma sve to lagano smjestim u kuciste i sav sretan krecem u instalaciju. i krene sve normalno. odjedanput se restarta. dobro mislim, treba mu, makar znam da to nikad ne radi. nisam jedanput formatiral disk. idem s 98, i instaliram ga uz mali milijun restartanja. idem s upgradeom na xp, i opet na pola se rusi.dok 98 radi bez problema. cak igram i igrice. idem opet sa xp, i opet nista. da i kad sam instaliral shvatim da je disk prazan. zbog cega, di, kak, nemam pojma. ugl. nema nis gore. i to je to. jucer sam napravil kvik format, dodem doma i opet ista stvar. a tu je disk radil dobro. da, i uopce mi ne zeli pokrenuti instalaciju sa diskete, ni jedne windowse, a 100% sam siguran da radi. i sad vise neznam kaj da radim. podatke sam kopiral na ovaj komp, ali sam ih catiral natrag. dal se to moze kak vratit pomocu nekih programa. u biosu nisam nis stelal osim boota. probat cu danas u firmi instalirat xp gore pa cu vidjet. mozda nije stvar u disku. mozda je zbog napajanja se zblesimiral. prije je bilo atx, a sad je ja mislim atx 2.. evo napisal sam vam sve. sad znate sve. nadam se da administrator nece bit ljut zbog poveceg odgovora.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    D500
    Operater
    Simpa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas astalavista ili na googlu upises crack i dobijes brdo stranica, klikni jednu i naziv programa, bilo bi dobro da znas tocnu verziju.
    Skines si to u roku 5 minuta.
    Zadnji uredio Greška : 02-12-2005 u 20:39

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    D500
    Operater
    Simpa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged