= Citat = Izvorno postao Krompirko
Ja sam samo jednom u životu dao 2500 kuna ... i to je bilo prije 3 godine za grafičku...

ah, to je bila Geforce 4 Titanium 4600...
grafika je bila preeekrasna! (za to vrijeme)..

sada imam 7800GTX stigla prije 4 dana... a da nisam ni kune uložio...

Kako?
evo vako:

svaki 2 mjeseca sam prodao svoju grafičku za malo više novaca i kupio novu preko firme bez pdva za tu svotu...

već nekoliko godina.

počeo sam sa Celeronom na 800Mhz sa 128MB RAMA i N4 4600Ti i završio na Intelu 3,2@3,9 sa 1GB DDR 666 i N7 7800GTX

ja osim svoga kompjutera sam preprodao još mnooogo njih... i to je onda posao... jednostavno uvijek ga prodam u roku od mjesec dana (neki hardware) za više nego što sam ga kupio prije mjesec dana...

Eto... i tak si možete obezbjediti lijepo igranje u narednih N godina...

Neki ljudi daju na kompjuter 10000 kuna i onda misle da će držati i igrati igre godinu dana, a ja bi taj kompjuter našao di ima za kupiti i kupio na popust za recimo 8500 i u mjesec dana bi ga prodao za 9000 i onda bi na popust uzeo jedan od 9000 (koji zapravo košta oko 10500) pa ga prodao za 9500 za mjesec dana i tako već mjesecima...

Promjenio sam mnogo platformi, te brandova, s time izvršio mnoga testiranja i napisao dosta radova. To je moj hobby i uopće nije zamoran...

I onda ja nevolim kad dođe netko ko je radio samo na AMDu i kaže AMD je bolji...

LOL
to je tako glupo!...
Ispravno je reći AMD 3200Venice je bolji od Intela 3,2 u tom i tom...
Intel 3000 je bolji od AMDa 3200 Semprona u tome i tome...

e tako se već razumijemo...
....svaka čast, ali ipak nije svatko za preprodaju... i sve zavisi od mjesta boravka i financijske situacije ostalih (su)građana...

...a iskreno - meni se ne da svakih 4-6 mj. prodavat komponente i kupovat druge... jer, ko prvo - ovdje kod mene su skupe, ko drugo - treba prodat stare... a stvarno, nisam takav tip da nekog zajebem pa da mu prodam neku stvar za više nego što sam ja platio kad sam kupio novu...