garancija mi ne treba stoga možeš li mi objasnit kako se mob flashaIzvorno postao vrapce
vodafone na mobitelu se moze dignuti sa i bez gubitka garancije. Kako to napravit bez gubitka garancije ti pise od pocetka ovog threada, a ako ti garancija nije bitna jednostavno stavi nekog od yuetovih flasheva, preporucam od verzije 1.3 nadaljeIzvorno postao T O M O T
garancija mi ne treba stoga možeš li mi objasnit kako se mob flashaIzvorno postao vrapce
vrijedi li to za v360vIzvorno postao prpic
U načelu da, ak se ne držiš detaljaIzvorno postao T O M O T
U biti treba ti RDS Lite, p2kdriveri 2.9, kabl i (najbolje) jedan od Yuet MP-ova(kažu 1.8)!
Postupak je jednostavan i brzo ide a nemaš baš u čemu puno pogriješiti!
Za sve navedeno imaš linkove negdi na forumu!
hej GoGs aj mi das ime tog programa ak znaš i di ga mogu pokupit i crack-ić za njega pošto neme vremena za pretragu
Thanks anyway!!!!!
e ovako zašto se moja motorola sadmo odjedamput resetira sama od sebe ono jas slusam mjuzu ona se resetira ili kda pisem poruku i zaklopim je također se to dogodi i sta da radim
Zadnji uredio Inovator : 14-10-2006 u 13:51
Možda ti se to događa zbog nekog udarca i onda ti se "scima" baterija i mob se restarta. Mom frendu se to događalo i sad je stavio papirić između baterije i poklopca tako da sad baterija nema "lufta" i mob se više ne restarta. A možda je u pitanju neka softverska greška...
kako upisati pasword , da mogu raspakirati ono iz prvog posta ove teme
rješio sam prethodni problem , samo imam jedno pitanje , a to je zašto mi nema desne tipke gdje je prije bio vodafone , a ikone video kamera i moje stavke su ostale nakon ubacivanja v360 skina
Zadnji uredio Inovator : 14-10-2006 u 13:51
poz ...
neki skinovi sto se mogu skinit tu sa foruma imaju u sebi folder "For DRM" sa gif slikama.
imam Motorolu V360v, sta triba ucinit s tim folderom tj di ga uploadat sa P2KTool.
Tnx
narode postoji li opcija snimanja s kamerom neprekidno.iako je stavim na maksimum nakon nekog vremena jednostavno stane sa snimanjem....
pretpostavljam da si novi pa toplo preporucam da odes na bluedevilovu str gdje imas tutoriale za editiranje seemova .Izvorno postao lemmy
kad to proucis onda ovo napravis u nekom seem edi(valjda znas eng.)
SEEM 004e_0001
**all offsets are HEX**
**no bit manipulation here, just change the actual value in the offset**
offset 412 - controls video record file size when phone setting is "maximum"
set to 01 for a max size of ~1 Megabyte (0100hex = 1024 kilobytes = 1 mb)
set to 14 for a max size of ~5 Megabytes (1400hex = 5120 kilobytes = 5 mb)
set to 28 for a max size of ~10 Megabytes (2800hex = 10240 kilobytes = 10 mb)
etc.
narode opet ja. evo pročačkao sam svoju motorolu, izbacio iz nje mnogo toga suvišnog, dodao nove skinove, korigirao jačinu tonova itd... ali desilo se nepredviđeno. nedostaje jedna stvar:u izborniku PODEŠENJA sve mi otvara osim prve stavke- PERSONALIZIRATI. nemam nikakav back up u vezi toga, vjerojatno sam brisnuo neki file potreban za tu funkciju. ima li pomoći za to? da li je potreban samo određeni file za to. može li mi neko poslat ako ima? hvala na razumijevanju i unaprijed hvala. moj mail: over-kill@inet.hr
Bok ljudi. Problem je sljedeći: stavljala sam nove skinove s p2k tools i dosad je sve bilo u redu, međutim danas nakon što sam stavila novi skin i odabrala ga, mob se smznio i ništa nisam mogla. Probala sam ga ugasit i ponovno upalit, ali dobijem samo bijeli ekran koji stalno svijetli. Ugasit ga mogu samo ako izvadim bateriju. Sad sam ga probala ponovno upalit pa dobijem onaj pozdrav na 5 jezika i tu stane. Inače, na mobu nije ništa mijenjano, software je Vodafoneov. Ima li nekakvo lako rješenje ovog problema ili da ga nosim na servis jer mob je još pod garancijom.
Hvala unaprijed i oprostite na dužem postu.
isti problem recimo, tip mi je donio v360 potpuno zablokiran,šta je on radio to ni on nzna unatoč mojim upozorenjima da čita upute i radi po njima ali eto.
ako tko zna kako hardwerski,tj otvaranjem moba se može napraviti flash jer boot se izgleda "skrkao"
probala sam neide.error error... nikako da ufleša išta,taj tip je valjda kopao po seem-ovima i tako ga zablokao.Izvorno postao fliponja
nemam više ideja !??![]()
svi vi koji imate problema s p2k tools i driverima, to jest kompjutori im ne mogu detektirati mobitel u p2k tools treba za početak skinuti drivere za p2k tools i p2k tools (za str se javit meni) meni se dogodilo da kad sam uštekal kabel za instalaciju bilo potrebno samo 2 programa (motorola usb modem i usb composit device) problem se rješava preinsalacijom windowsa i instaliravanjem servicea packa 2 te vrlo pravilno instaliranje p2k drivera .... znači prvo uštekat kabel i upačit p2k tools i čekat da te pita za drivere od mobitela i ti mu podvališ p2k drivere i tim postupkom morate instalirat 4 softwarea te zatim ponovno upalit p2k tools i radi.
Čovječe pa gdje bi došli kad bi za svake drivere morali reinstalirati winse! Inače sve o instalaciji i deinstalaciji postoji ovdje u threadu koji se zove MOTOROLA SUPERTHREAD a i ne instalira se 4 softwarea ili programa nego 4 drivera za dotične programe koje ti trebaju! Znači drivere za softwer koji je potreban za rad na mobitelima koji rade na P2k platformi!Izvorno postao night_whisper
EDIT: sad vidjeh da je Ghost Face stavio tutorial za instalaciju P2k drivera pa kome treba neka ga pogleda! LINK
ja sam maknuo program s usb wipe ta reformatirao disk da mi slučajno ne zapamti koji fajl i ne pokrene ponovnu instalaciju i bilo je isto samo s novim ili repair winsima možwš napravit da radi
Ili jednostavnije pukneš USB-patch pa ti sve radi!Izvorno postao night_whisper
30s (patch) vs 1h (win instal)!!!
e blue devil kad si pisao o modingu zvuka jer to samo u xvi32 otvorim gain table i idem na GoTo npr offset 29 i promjenim mu vrijednost koja piše
evo nedavno sam ja isto kupio v360v. i nisam izdrzao jedan dan da ne stavim yuetov mp.
Tocnije stavio sam na mob Yuet MP 1.8 i on mi je po svojem postelao tipke.
e sad , vidio sam da neki hocu da na vanjskom ekranu bude izbor pjesama.Ja sam stiskajuci bezveze otvorio meni zvukova na vanjskom ekranu, na kojem mogu izabrat pjesmu i pustit da svira ali se vise nemogu vratiti u izbor pjesama. to sam postigao tako da sam tri ili cetiri puta zaredom stisnuo onu tipku ispod tipki za glasnocu.a inace mi je ta tipka postelana da mi ulazi u meni (ka ona u sredini kursora). i nastelao sam da kad mi otvori izbornik prva stvar koju mob odabere moje stavke, pa dok je zaklopljen samo stisces potvrdu(tu tipku), i on udje u meni,pa stavke,pa zvuk, i onda se pokaze na ekranu.
neznam jel ko to vec skuzio al evo mozda neki iskusniji modderi uspiju to slozit ak se da kaj od toga.
bok!!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks