Stranica 24 od 44 PrvaPrva ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 576 do 600 od 1080
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia e51
    Operater
    T-mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    5.685
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.685, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trebo bi riješenje za jedan problemčić!
    Stavio sam neke dodatne melodije i u svom tom čačkanju i preturanju obriso sam melodiju koja je bila pridružena kao zvuk zvona jednoj od grupa. Nakon što sam to shvatio vretio sam istu i ponovo ju pridružio ali mi je sada ostala rupa u izborniku (onom kada se ide na pridruživanje melodije za kontakt). Probo sam sve što mi je palo na pamet (brisanje svega pa vraćanje i kojekakove resete) al niš rupa još uvijek tamo. Pa ako neko imam ideju.

Još jedno pitanjce!
    Napravio sam grupe za kontakte iz imenika i svakoj grupi pridružio određenu melodiju za zvono ali ta ista melodija svira i kada stigne poruka od nekog kontakta iz te grupe.
    Pitanje je: dali se može pridružiti pojedinačna melodija kontaktu ili grupa a da zvuk poruke ostane isti za sve?

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Motorola v360
    Operater
    Tele 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma znam citao sam o tim backupima ali svako malo na forumu citam o problemima i kako ih ne mogu vratiti tako da mi je malo bed da ne userem novi mobitel. E a ono sa zvukovima je i kod mene (a to mi je bilo i na E398 sto je po mome puno bolji mob od v360v tako da sretno u pronalasku rjesenja)

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Cibi_os
    Jel ima netko iz Osijeka tko je cackao po Motoroli v360v ja se bas i ne usudim to sam raditi pa sam kontao da se nademo na cugi ili nest pa da mi to malo bolje objasni. Ako se nekom da molim da se javi (moze i na jukic_dinko@yahoo.com)
    Samo treba dobro procesljati forum i traziti upute i rjesenja. Ne mozes nista pokvariti budes li pratio postove. Citaj pametne od BlueDevila, Gogsa, Inovatora, Pile i ostalih! Decki su puno toga napravili. Sve instaliraj kako treba i nema problema. Imas li pitanja o kakvim konkretnim pitanjima i programima oglasi se na forum! Sretno!

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kurbaos
    Trebo bi riješenje za jedan problemčić!
    Stavio sam neke dodatne melodije i u svom tom čačkanju i preturanju obriso sam melodiju koja je bila pridružena kao zvuk zvona jednoj od grupa. Nakon što sam to shvatio vretio sam istu i ponovo ju pridružio ali mi je sada ostala rupa u izborniku (onom kada se ide na pridruživanje melodije za kontakt). Probo sam sve što mi je palo na pamet (brisanje svega pa vraćanje i kojekakove resete) al niš rupa još uvijek tamo. Pa ako neko imam ideju.

Još jedno pitanjce!
    Napravio sam grupe za kontakte iz imenika i svakoj grupi pridružio određenu melodiju za zvono ali ta ista melodija svira i kada stigne poruka od nekog kontakta iz te grupe.
    Pitanje je: dali se može pridružiti pojedinačna melodija kontaktu ili grupa a da zvuk poruke ostane isti za sve?
    Ti si tu pomijesao grupe i pojedinacne kontakte! Ne mozes staviti ID ringtone zasebno i znak za poruku posebno. Od te osobe ti i zvoni i poruka dolazi pod istim tonom. Bug kao i sms delivery!

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Mp za V360

Molim vas da prokomentirate ovo! Cijelo vrijeme ljudi pokusavaju napraviti sve ovo! Vrijedi li flashanja?

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sator
    Molim vas da prokomentirate ovo! Cijelo vrijeme ljudi pokusavaju napraviti sve ovo! Vrijedi li flashanja?
    http://www.howardforums.com/showthread.php?t=894103

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    v3x
    Operater
    T
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vk__MoRpHeUs__
    Moram se nadovezat na post od uvazenog gosp Pile.
    Nakon dugog pokusavanja instaliranja motorole (v360v) na svom racunalu tek sam danas uspio. Slijedio sam postupak medjutim kad sam pokrenio p2k tools nije se otvarao wizard i telefon se i dalje nije htio spojit. U AT modu radi!
    E sad..... instalirao sam nakon toga PST 7.2.3 i tek onda mi se pokrenio wizard pa sam uspio instalirat ostale p2k drivere koji su potrebni.
    Nadalje, sad kad god hocu nesto radit sa telefonom moram prvo pokrenut PST da se telefon spoji, onda ga ugasim i pokrenem p2k tools i radi!
    Napominjem da sam to radio na 2 racunala i uspjelo je, dok je na trecem(laptop) sve radilo bez problema po tutorialu.
    Eto ukoliko netko nemoze spojit svoju v360 na komp mozda mu ovo pomogne!
    Pozdrav!
    Isto pokrenuo p2k tek nakon PST instalacije! Ajde barem nesto, idem sad dalje...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    V360@diabolicMP53
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Pomoć

HEJ narode trebao bih pomoć oko moddinga motorole V360v. Problem je u tome što mi komp ne prepoznaje telefon. Tj kad povežem telefon i otvorim PK tools 0.8.6.4 piše da telefon nije konektocan a imam instaliran i motorola Phone tools a on je u redu ali nema opcije za modding. Drivere sam instalirao koje ste vi preporučili ali opet ništa.

AJ mi pomozite oko toga.

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi postavio usb settings na data/fax vezu? Mozda ti ga zato nece prepoznati!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

...kako da dodijelim prava diktafonu da snima!???...ne znam to...da li mi moze netko opisati...bio bi zahvalan...hvala....rijec je o moto v360v...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Samsung i9000
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.390
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bubyx
    ...kako da dodijelim prava diktafonu da snima!???...ne znam to...da li mi moze netko opisati...bio bi zahvalan...hvala....rijec je o moto v360v...
    Nema probema. To mozes sredit motomidmanom. Kad ga otvoris procitat ce aplikacije koje su instalirane. Desni klik na diktafon, access -> enable for all i rijesio si stvar.

edit:
    Kad vec sredjujes diktafon mogao bi i podesit da snima i kad je zaklopljen. Opet desni klik, atributes i stavis kvacicu na flipinsensitive

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

hvala legendo...radi sve...hehehe...e da a kako se produzi duljina snimanja video zapisa jer sam vidio na forumu da neki imaju i s time problema...a ja ne kuzim kod ovih seemova...kad ih stavim na disk.,.gdje nadjem offsete..npr seem 0032 offset 60 ili tako nesto!???.. ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Samsung i9000
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.390
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala legendo...radi sve...hehehe...e da a kako se produzi duljina snimanja video zapisa jer sam vidio na forumu da neki imaju i s time problema...a ja ne kuzim kod ovih seemova...kad ih stavim na disk.,.gdje nadjem offsete..npr seem 0032 offset 60 ili tako nesto!???.. ...
    Za to ti treba neki p2k program, ja koristim p2k tools 0.8.6 build 406. Sigurno ces ga pronaci negdje u linkovima. U njemu imas seem editor tako da ti dodatni hex editor nece trebati.

Evo npr. za seem 0032 offset 60. Prvo skines seem 32 sa mobitela i spremis ga u file u slucaju da ti zatreba backup. Offset 60 je adresa. 6 je oznaka redka a 0 stupca. Kad se pozicioniras na tu adresu imat ces graficki predstavljen svaki bit podatka sa kvacicama ispod. Mislim da ce ti dalje bit sve jasno.

I nemoj zaboravit sve sto mjenjas backupat.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao spade
    Za to ti treba neki p2k program, ja koristim p2k tools 0.8.6 build 406. Sigurno ces ga pronaci negdje u linkovima. U njemu imas seem editor tako da ti dodatni hex editor nece trebati.

Evo npr. za seem 0032 offset 60. Prvo skines seem 32 sa mobitela i spremis ga u file u slucaju da ti zatreba backup. Offset 60 je adresa. 6 je oznaka redka a 0 stupca. Kad se pozicioniras na tu adresu imat ces graficki predstavljen svaki bit podatka sa kvacicama ispod. Mislim da ce ti dalje bit sve jasno.

I nemoj zaboravit sve sto mjenjas backupat.

Ok je to sve...al zasto bi se zezao sa p2k om..kad imam motorola v360 flex editor v 10.4...jer sam u nekom postu na forumu procitao o tom programu da se moze s njim namjestiti duljina snimanja...ja mogu namjestiti za mms na 1mb, i za Video Lenght (T-Flash) na 65535 sec. ali za Video Lenght (No T-Flash) mi uvijek ostaje 0 nakon sto napisem neki broj...naravno kada restartam mob...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...Zanimalo me je da li je netko uspio promijeniti ikonu od kamere u meniju...jer mi je ova defaultna gadna...a iam tako lijep skin...pa ako je netko napao to...neka posta postupak...hvala...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    V360@diabolicMP53
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

jesam

jesam sve sam uradio kak treba ali piše phone is disconected a ne mogu ga nikako konektovati, kada prabacim na mem. karticu sve mi noramlno radi kao flash memorija a kada ga vratim na DATA/FAX i probam ic na net on radi al da ga modd-ujem ne mogu nikako.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sample Slayer
    jesam sve sam uradio kak treba ali piše phone is disconected a ne mogu ga nikako konektovati, kada prabacim na mem. karticu sve mi noramlno radi kao flash memorija a kada ga vratim na DATA/FAX i probam ic na net on radi al da ga modd-ujem ne mogu nikako.
    Reinstaliraj drivere...sve ti pise ovdje...http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=241899&postcount=25

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    V360@diabolicMP53
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hvala

Hvala ti na velikoj pomoći oko povezivanja motorole. NA onom postu sam našao sve šta mi treba i gde je greška

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia e51
    Operater
    T-mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    5.685
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...Zanimalo me je da li je netko uspio promijeniti ikonu od kamere u meniju...jer mi je ova defaultna gadna...a iam tako lijep skin...pa ako je netko napao to...neka posta postupak...hvala...
    Ikona ti se nalazi u "c\mobile\pictures" imaš dva komada neselektiranu i selektiranu pa ju samo zamjeni ikonom kojom želiš istog naziva i to je to!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sample Slayer
    Hvala ti na velikoj pomoći oko povezivanja motorole. NA onom postu sam našao sve šta mi treba i gde je greška
    Nema beda majstore...znam jer sam i ja imao s tim problema...sve sam instalirao i nikako da ju p2k tools connecta...grr..poludio sam i onda sam sve reinstalirao (i drivere od motorole) i sve je glatko radilo...hehe...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    V360@diabolicMP53
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok narode sada prelazim u fazu modd-ovanja ako budem imao kakvih problema javit ću se. POZZ

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...ja bih stavio ovaj yuetov monster pack...but...nisam jos nikad fleksao moto i ne bih htio nesto zeznuti..a ako zeznem znam da se backup jos nije uspio vratiti na moto pa me zanima da li je netko to uspio i da li radi...hvala..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Delivery Reports

Take a look at http://xlr8.us/hofo/map.txt and you'll see that SMS Delivery Reports are in offset 3D, bit #1 and that to turn it on bit #1 must be set to "1".

Evo našao ovo na stranom forumu, dal to možda nije za stalno uključivanje izvješća o isporuci, tak da ne ne mora nakon svke poruke izvješće uključivat.
    Nisam još pogledao dal imam u tom ofsetu uključen taj bit, čekam da mi se batery sprazni.
    Betw jel zna tko koliko dođu baterije za V360V, tj dal postoji kaoja sa istim naponaom ali da je jača, tj da ima više mA?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Yuet

Ljudi stavio sam Yuetov monster pack na svoju motorolu...i mogu vam reci da je odlican...hehe...

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi možda uspio namjestiti da ti je vanjska lijeva tipka(smart) namjestena za nešto drugo a ne za otvaranje glavnog menija?

Stranica 24 od 44 PrvaPrva ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove