Dakle, sto vise reci u toj famoznoj T seriji!Izvorno postao tarik
Imas stvarno podosta informacija o navedenoj seriji aparata. Ja sam vec puno pisao o tome. U nastavku ti navodim link na svoj post u kojemu nadalje mozes naci linkove na jos neke moje postove koji se ticu ove tematike, te takodjer na temu u kojoj govorim samo o T seriji.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=241901&postcount=2
Posto na navedenim linkovima mozes naci doista sve sto bi te moglo zanimati, ovdje cu biti kratak.
T serija opcenito, pa tako i model T9, jedan od posljednjih (iza njega je predstavljen jos samo T30), primjer je kvalitete i funkcionalnosti u ultra compact klasi. Dugo se vremena, jos od modela T1, T serija razvijala na istim komponentama uz zahvate pretezno na kucistu i displayu. T9 je prvi model koji donosi revolucionarnu promjenu u T seriji i u samoj "unutrasnjosti aparata i to definitivno na bolje.
T9 odlican je ultra compact aparat, krasi ga izuztan dizajn, kvaliteta izrade i odlicna funkcionalnost. O kvaliteti fotografija T serije ne treba posebno govoriti, ona je vec tradicionalno na razini zadatka, cak i nesto ispred ostalih ultra compact aparata na trzstu.
Blic ja dobar iako ne prevelikoga domete cca 4-5m. Slike ne ispadaju utne pod blicom, ali ponekada se znaju pojaviti mane uzrokovane osvijetljenjem.
Dakle, ako trazis odlican ultra compact digitalni foto aparat, samo naprijed, kupi T9 i sigurno neces pozaliti!

Odgovori uz citat
Bookmarks