Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Sony DSC-T9

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tarik
    i ja cu sada kupit neki aparat ,novi posto imam jedan ali poluprofesionalni da ga tako nazovem , pa je prevelik ovaj sony t9 mi je zapeo za oci ,samo me interesuje kakve su slike pod blicem jesul mutne i ovako opcenito o aparatu

sigruno je vec bilo o njemu ali meni se stvarno zuri jer mi je stari na putu pa mi trebaju hitno odogovori da znam da li da uzima ili ne hvala
    Dakle, sto vise reci u toj famoznoj T seriji!

Imas stvarno podosta informacija o navedenoj seriji aparata. Ja sam vec puno pisao o tome. U nastavku ti navodim link na svoj post u kojemu nadalje mozes naci linkove na jos neke moje postove koji se ticu ove tematike, te takodjer na temu u kojoj govorim samo o T seriji.

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=241901&postcount=2

Posto na navedenim linkovima mozes naci doista sve sto bi te moglo zanimati, ovdje cu biti kratak.

T serija opcenito, pa tako i model T9, jedan od posljednjih (iza njega je predstavljen jos samo T30), primjer je kvalitete i funkcionalnosti u ultra compact klasi. Dugo se vremena, jos od modela T1, T serija razvijala na istim komponentama uz zahvate pretezno na kucistu i displayu. T9 je prvi model koji donosi revolucionarnu promjenu u T seriji i u samoj "unutrasnjosti aparata i to definitivno na bolje.

T9 odlican je ultra compact aparat, krasi ga izuztan dizajn, kvaliteta izrade i odlicna funkcionalnost. O kvaliteti fotografija T serije ne treba posebno govoriti, ona je vec tradicionalno na razini zadatka, cak i nesto ispred ostalih ultra compact aparata na trzstu.

Blic ja dobar iako ne prevelikoga domete cca 4-5m. Slike ne ispadaju utne pod blicom, ali ponekada se znaju pojaviti mane uzrokovane osvijetljenjem.

Dakle, ako trazis odlican ultra compact digitalni foto aparat, samo naprijed, kupi T9 i sigurno neces pozaliti!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala na savjetu i odgovorima eto sada je sve na meni eheh

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony DSC T serija
    By Bimbi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 29-08-2007, 10:40
  3. Sony Ericsson Z700
    By nimda in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 10-05-2006, 09:41
  4. Sony izbacuje novi high end digitalac!
    By Bimbi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 13-09-2005, 01:03
  5. Sony Ericsson novosti
    By KaKaV NeReD in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 10-03-2003, 23:45

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke