Cini mi se da je drugi locked.
Trebao si staviti prvoga jer je retail kako sam i napisao.
drugi, automatski po uključenju je na njemačkom jeziku
Cini mi se da je drugi locked.
Trebao si staviti prvoga jer je retail kako sam i napisao.
sad je kod onog prvog servisera koji ga ke otključao, novo flešanje sa prvim softom nije pomoglo. uredno se pali sa novim softom ali je i dalje zaključan
Flesanje ga moze samo zakljucati a ne i otkljucati.
Mislim da ga je zakljucalo na neku vodafon mrezu.
Jesi probao stavit vipovu karticu? Bas me zanima jel bi radila.
proba, no funkcionar.
nakon flešanja, prvi put, kad se mob upalia sa novim softom (nema više vodafon logoa, nego standardni hellomoto) trebao sam unijeti subsidy password, koji dakako nisam pogodio.
Pa mislim da bi neka dobra duša trebala detaljno ali baš detaljno objasniti cijeli postupak flashanja jer kakva korist nekim početnicima od skini to i to pa flešaj, hej čekaj malo nismo svi iskusni...
ja ne želim flashati taj mob jer ga nemam ali iz ovoga što pričate nisam ništa skužio, a flash iskustva imam sa siemensima
Ako netko ima ko' bi objasnio s linkovima čak i slikama ako trebabilo bi jako lijepo čak bi mu i repku dao
![]()
Seriously?
sva objašnjenja postoje na forumu i to na nekoliko desetaka mjestaIzvorno postao Compov
Ja nakon sto sam sjebao v360 totalno nije mi bilo druge nego da flesham , trazio sam po forumu i nasao post s linkom na site s 3 monsterpacka i pise da trebam flashat s onim od 18 MB, cekao sam hvala bogu 50 min(dial-up) ... i kad probam fleshal ×× TILT ×× Error , i onda opet 45 min da bi skinu onaj od 16,9 MB i taj radi !!! sad nemam nikakvih problema . BTW. hvala ljudima koji su mi pomogli
Potrazi mali po forumu imas i novijih monsterpack-ova 5AR,58R i 86R(za koji nisam siguran dali je zakljucan)
S oproštenjem, 58 je za 2 manji broj od 5A, pa bi ih tako trebalo i poredati.Izvorno postao JA_SAM
Za V360 izgleda ide isti fw kao i za L7 (isti su telefoni osim što L7 nije preklopni i nema vanjski zaslon). Ista je oznaka fw-a ali se verzije dota razlikuju. Ovi za L7 su nekakve tipa DB što mi se čini ogromna razlika u odnosu na 5A ili čak 86. Dakle, može se i njih probati ako bude nekome potrebno.
Ja za sada nisam vidio niti jedan noviji Vodafone fw za v360 osim ovoga koji imamo u telefonu (ali bez Hr jezika).
Bookmarks