software se nalazi ovdje
http://www.mobile-files.com/forum/sh...ad.php?t=17795
Jel netko probao ili da cekamo da stranci probaju?
software se nalazi ovdje
Jel ima u tom softveru mogućnost da se mamjesti alarm da zvoni određene dane u tjednu?
Tu mogućnost ce Motorola dati tek za par godina.
Najprije moraju omogućiti da na vanjskom i unutarnjem display-u vidim dali mi je uopće aktivan alarm a tek onda slijedi mogućnost da zvoni u određene dane u tjednu.![]()
nebih htio stavljati cijeli soft na mob pa me zanima mogu li samo staviti neki flash za javu ..... i gdje da ga nađem
To ćeš morat pričekat da ga netko izvadi van... Budem ja probao, čim se skine, baš me zanima ide li...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
htio bi staviti novu javu jer sad na v360 mi ne radi skoro pa niti jedna igra......daj please probaj izvaditi van pa da probam........tnx
Evo već drugi put mi puca download: prvo na 13MB, sad na 6
Probam, probam...
EDIT: Ma kakvi! Puca DL, i nema šanse da ga završi.... Ima neki drugi link?
Zadnji uredio BlueDevil : 28-11-2005 u 13:16
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma kakvi! Puca DL, i nema šanse da ga završi.... Ima neki drugi link?
probaj skinuti s GetRight-om , meni inaće zna isto pucati vea kad skidam s običnim browserom ali otkad sam nasnimao GetRight nikad ne puca
Pa taj link koliko sam video po postovima nekih ljudi sa HoFo-a neradi(tj treci zip fajl)
Nije mi vrag da mira pa sam flesao torolu sa R4513_G_08[1][1].B7.56R_A_PDS00C_LP0039_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_0 6_00_34R_SE6160AXXF10BE_1FF.
To je retail verzija softa i jednostavnim potezom ubijam vodafone kratice, strtup i shutdown animaciju, logo na vanjskom displayu i ostala sr*nja.
BTW, dobije se i java digital audio player, safe, crazy i rebels.
Ostatak cu isprobati popodne kad se vratim sa posla.
Jedna mala napomena: prije flesanja izbacite LP iz MP jer sumnjam da ce te ikada naci LP0037 za V360.
Ugodno flesanje.
Sa kojim programom izbaciti LP ?
SHXCoDec za izbaciti LP iz MP.
RSD_Lite_2.1.5 za flesanje.
koja je fora za instalirat rsd lite? mislim kad pokrenem RSD_LITE_2_1_5.msi javi kako je installer interrupted before rsd lite could be installed...
Izgleda da imas neispravan rsd_lite. Skini drugoga.
odavdje sam ja skinio. ajd objasni kako da izbacim taj LP? ja sam n00b u tome, ali sam flešao v360v iako nisam izbacio LP. e sad na onom linku za skidanje softa ima 3 verzije, ja sam flešao onu srednju od 18MB...inače dali je i vama softver na v360 očajno spor??
http://www.laneros.com/archive/index.php/t-47439.html
1. Start SHXCoDec
2. Open & Split (odaberes MP)
3. Kliknes na LangPack i na Delete
4. Combine files to *.shx (upises naziv pod kojim ce snimiti)
pa nista cudno posto je stariji od onog vodafone-ovogIzvorno postao nicx
zasto mi javlja error loading midas.dll u shxcodecu
Zato sto nemas midas.dll. Skini sa neta i stavi ga u folder di je shxcodec.
Meni je jednako brz (spor) kao i prije. V547 je u nekim stvarima puno brza.Izvorno postao JA_SAM
Po cemu zakljucujes da je soft stariji ako su oba (vodafonov i ovaj) 56R_A?
prijatelj mi je skinuo sve tri datoteke za novi soft. eh sad može li netko od Vas stručnjaka napravit mali tutorial kako upgradeat soft.Izvorno postao Keli
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
nisam neki stručnjak ali skines RSD Lite 2.0.3 i učitaš .shx datoteku i flešaš
pozdrav
novi sam, nemam nikakvog iskustva o ovome, ali sam flešao v360v po upustvima gore napisanim.
nakon fleša koji je uspio 100%, tražilo je od mene da upišem subsidy password??? koji sam naravno falio (od bijesa i živaca) više puta te se mob zablokirao pa završio u servisu.
nakon 4 dana serviser nije uspio ništa, uputia me kod koga sam ga prvi put otključa sa vip-a na simpu, po njemu bi taj trebao opet otključati mob.
kaže da ne koriste istu opremu.
da li je iko imao ovakvu situaciju nakon ovog postupka???
Sa kojim softom si ga flesao?
Prvi sa onoga linka je retail (unlocked).
Drugi je, cini mi se, neki branded i mogao bi biti locked.
Treci ima gresku.
Bookmarks