Da li mi netko moze reci u cemu je tajna; sve igre koje imam mi rade dobro, osim Dooma3 i Quake4; oni se ruse na desktop nakon nekog (jako kratkog) vremena. Najcesce ne uspijem doci niti u glavni meni, a ponekad uspijem i doci do mjesta gdje se vec ucitava staza, ali staza se nikad ne ucita jer mi se pri sredini-kraju ucitavanja nivoa igra rusi. Probao sam razne konfiguracijske postavke i bla bla; nista ne pomaze. Probao sam 20-ak nVidia drivera i sa svima isto - neuspjeh (trenutno koristim ForceWare 81.94). Prije godinu dana kad sam nabavio Doom3 sa se hebao sa tim i jedva sam cekao da dodje Q4 u nadi da cu barem njega moci pokrenuti, i sad me opet muci ista stvar. Na raznim stranim forumima citam da se to moze dogadjati zbog overclocka; moj stroj jest oc-an (samo procesor, sa 1.46 Ghz na 2.0 GHz [TBred], voltaza je na +5%), ali sve igre i aplikacije, cak i OS [Win XP Pro SP1] mi rade bez ikakvih lockup-ova, osim navedenih D3 i Q4. Cak sam i graficku promjenio prije pola godine u nadi da cu mozda konacno moci zaigrati D3, ali nije pomoglo; imao sam prije GF4Ti 4200, sad imam GF 5900XT i na obje se desava isto.
Ako je netko imao takav ili slican problem i uspio ga rjesiti (bez vracanja frekvencije CPUa na defaultnu vrijednost), bio bih zahvalan da to podjeli sa svima nama.

), bio bih zahvalan da to podjeli sa svima nama.
Odgovori uz citat

Bookmarks