sorry, ne znam ti ja razlike među igrama, nema niti veze. to stoji da se proc troši dok se učitava igra, ali za rendanje slike kad se jednom učita se više proc ne brine. jedino za AI u igri...
no ti si rekao "a da igras igrice poput Unrela2 (detalji i na maxium i rezolucija 1024) bi ti vidio kako bi ti se procesor zagrijao!!!", tj. naglasio da ako se igram u rezoluciji 1024 i max detalji da bi mi se proc jače zagrijavao. ne bi. zagrijavao bi se skoro isto ko da igram i u 800x600 sa min detaljima
ali mislim da nisi ulovio bit svega, a to je da su se intel i amd po grijanju jako približili jedan drugome (intel se jače grije u P4 seriji, a amd od palomino jezgre na dalje slabije i sada su tu negdje unutar 10°C; onih 87 ti je samo loš cooler kriv). tako da ti to grijanje više ne igra ulogu u kupnji kompa već jedino ponuda ploča, memorije i coolera pa što će te ispasti jeftinije u trenutku kad slažeš komp. sada i P4 ima DDR a ne samo RAMBUS pa su se prilično izjednačili. intel ima prednost u SSE2 instrukcijama, ali ne znam trenutno koliko to programa koristi, ima ih istina

Odgovori uz citat
Bookmarks