T, zasto pitas, a mreza je NTT DoCoMo.
Koje je slovo na početku šifre na mobu?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
T, zasto pitas, a mreza je NTT DoCoMo.
Viva la Nippon!!!
To ti je Thosiba (prvo slovo ti je uvijek prvo slovo proizvođača)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mene nije dugo bilo, vratit ču se malo na sam naslov teme.
dakle, nedavno, prije 2 tjedna, sam ošo u hg spot sa 5 soma kuna i nakupovao se sljedečega:
Procesorčić: Intel P4, 2.4Ghz, BUS 800mhz
Matična: Abit i865PE, BUS 800mhz, ddr400 itd itd
Memorija: 2 x 256 mb, 400mhz, brandname
i još sam kupil i
Grafička: Ati 9200 128mb, tv out, dvi
i moram priznat da sada stvarno uživam raditi na komp i upaljen mi je od sumraka do zore :-)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
killa is back
Fino fino a prozirno kučište sa plavim neonkama unutra, sa KILLerima u boji gore-dole-ljevo-desno-naprjed i nazad sa SHARKoon grilevima BIOhazard i UT. I da koji je monitor?
Viva la Nippon!!!
možda jesam šminker kad se radi o mobitelima, ali za kištru me boli dupe. di ču ja sad trošit pare na ta sranja.
ja imam monitor star ... 5-6 godina (adison - duo multimedia, sa zvučnicima sa strane, 17'')
nemam ga potrebe mjenjat, mada znam koliko bi lakše bilo raditi za flat-om
Nisu sranja stvar je jako super pogotovo ispred budala koje se prave da nešto znaju i plavuša subotom, makar i zadnja kanta unutra koka ce vidjet da bar imaš stila (il će mislit da imaš), ako imaš t68 nisi šminker već voliš ljepo i fino, iako je taj mob na zalazu karijere izgleda stvarno super.
Viva la Nippon!!!
imam t68 zato kaj nemam para da bi se razbacicao drugim mobitelima. valjda mi je prvo komp, pa onda mobitel.
možda prije, ja sam ubo Asus a7n8x i bartona 2500 te 2x256/333mhz, stvar radi u dual channel modu i rastura, a clockabilne mogućnosti su fantastičnePoslao: zappan
po tebi možda je, a ja ti iz iskustva kažem da asus za AMD ne radi dobre ploče. za P4 možda još da. ali asus je bio mrak pred 4-5 godina u doba PII, danas su se srozali a cijene su im još uvijek uglavnom kao da rade ne znam što.
u svakom slučaju AMD + ASUS = zaboravi, vjeruj mi.... mislim, možeš ti isprobavat ak želiš..., jedino sam se zeznuo za grafičku - gygabyte radeon 9600
![]()
a gle... ja sam bio ubo a7v sa KT266a chipsetom pa nije se htjela razgovarat sa 512 MB samsungovom plocicom RAMa, i to u bios updateu jedno 9. po redu... sreća? možda... prije bih rekao nekonzistentnost u kvaliteti a svoje ploče cijene kao da su od suhog zlata uglavnom.
uvijek se može desiti da se neki komad hardwera jednostavno ne voli, asus bar izdaje redovito update biosa za razliku od nekih drugih proizvođača, a samo flashanje je super jednostavno (iz windoza), bitno je samo da je nf2 chipset a koji proizvođač - to su samo nijanse, bar ja tako mislim.
MSI je najbolji![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks