www.gsmarena.com pa usporedi. Većina igri za Siemense trebala bi radit, samo neke neće radit na punom ekranu.
mislim zamjeniti svoj cv65 s tim mobom, pa me zanima kakav je softver u odnosu na cv65(nije okljaštren?) podrzava 3d javu?
i za koji mobitel bi mogle raditi igre na njemu?
www.gsmarena.com pa usporedi. Većina igri za Siemense trebala bi radit, samo neke neće radit na punom ekranu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pogledao sam prije vec, al tam ne pise bash previshe, u biti ima jako malo informacija na netu o c72.Izvorno postao Sljaka
samo nek ima dobar file managment(zbog toga i imam siemens) i sve bude ok
nego..znas mozda di ima za kupit neki jeftiniji usb il serijski kabel, mislio uzet u hg-spotu al trenutno nemaju na lageru
...bolje uzmi CX70... ili S65...Izvorno postao MarKill
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, al nemam tolko para, mislim preci na drugi bez ikakvih troskovaIzvorno postao Eminem
![]()
Meni se C72 čini kao oslabljena verzija C75. Manji je ekran, podaci o memoriji nisu poznati, ali pretpostavljam da nema velike razlike, a sve ostalo na prvi pogled ćini mi se isto. S obzirom da Siemens još od serije 45 ima sustav datoteka ne vjerujem da je kod C72 drukčije.
Za kabel pogledaj www.gsmdiskont.com ili www.solvens.com. Ovi prvi su u Črnomercu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imas neke informacija također na benqsiemens mobile stranicama - http://www.benqmobile.com/cds/frontd...116480,00.html
maraschino - PTICICA
pregledao sam ja to vec sve prije, al pomislio sam da netko mozda ima taj mob pa da mi da informacije iz prve ruke...no dobro nema veze svjedno cu u ponedjeljak upiknuti jedan pa da se sam uvjerim.Izvorno postao 3aTmr
BTW nasao sam usb kabel za 86kn![]()
Ja imam c75 i c72, prije sam imao cx65 i sl45, osim što je ekran kod c72 zaista daleko iza ekrana kod ostala dva navedena kolor ekrana sve je već viđeno.
Provjeri koji je kabel, jer za C72 piše da ne podržava DCA-540.Izvorno postao MarKill
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam stvarno koji je, pise samo da podrzava mobitele od c55 do CX70Izvorno postao Sljaka
a kak bi to mogao provjerit?
a kaj mislis pod tim da je daleko iza od ostala2 ak mozes malo pojasnit...u biti vazno mi je samo da nema losiji ekran od c65..cak sam mislio uzet k300i ali ima prelos ekran(i softver naravnoIzvorno postao DadušPraskuš
)
fakat ima lošiji, manji, tamniji, zrnatiji ekran i to mu je najlošija strana, za razliku od cx65 ne čini ti se da će se poklopac baterije svaki čas odvojiti. Meni ista slika, prebačena s kompa na mob, najbolje izgleda na c75.Izvorno postao MarKill
a cuj nemres imat i ovce i novce..s obzirom na cjenu mislim da je to cist solidan mob..Izvorno postao DadušPraskuš
imas bash c72 ili vodafonovu verziju?
e da kakva je razlika u softveru između c75 i njega, kolko treba vremena da provjeri pin?
imam c72 kupljen za 198kn kod t-mobile uz prebacivanje simpe na tarifu 60 i ugovor od 12mj............8 sec za provjeru pin_a.......ne kupuj prije nego što ga usporediš s c75
Dovoljno je uključit ga u bilo koji USB i u mob. Otkucat *#06# , pa JOŠ ili MORE i pod Acc pogledat kaj piše. Ovo "podržava mobitele ne znači ništa". U svakom slučaju sve ovisi o tome koliko je prodavač susretljiv. BTW možeš probat s bilo kojim Siemensom od C55 na dalje.Izvorno postao MarKill
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mislim da cu na kraju ipak uzeti cx70 jer kosta samo300kn visheIzvorno postao Sljaka
dabar je to mob ne?
cx70 isto ne radi s dca-540?
i C75 je odlican mobitel za one novce za kojeg ga mozes naci...
maraschino - PTICICA
razlika između njega i cx70 je samo u dizajnu ne? nekak mi je ipak ljepsi cx70..Izvorno postao 3aTmr
ako kupim cx70 dobivam i 390kn na racun ili je ta promocija istekla jer pise:
"Promotivni period za aktivaciju promotivnih VIPme KOMPLETA se produljuje! Dodjela 390 kn vrijedi za VIPme račune aktivirane do 15.11.2005."
tak da sad neznam:\
pa cuj, ako ti se vise sviđa CX70 onda ne vidim ralog da ga i ne uzmes - to je također solidan mobitel i vrijedi tih novaca...
maraschino - PTICICA
samo me jos zanima ak netko mozda zna dali se dobiva i tih 390kn(kako je navedeno na vipovoj stranici)na racun??
buduci da je period za aktivaciju prosao 15.11.
Ne znam za rok od 15.11. ali znam da tih 390 kn stiže u 20tak mjesečnih rata po 20 kn.Izvorno postao MarKill
editirano jer se ovdje samo raspravlja o siemens-ima a za usporedbu s drugim proizvođacima imamo za to poseban dio foruma...
by 3aTmr
Zadnji uredio 3aTmr : 27-11-2005 u 21:38
da, znam za tu podjelu na rate..Izvorno postao DadušPraskuš
vs3..ma neznam nekak mi se ne sviđa bash a nemam ni para bash![]()
inace prvo sam planirao uzeti k300i isto tele2, al sam odustal jer me neke stvari na njemu previshe smetaju
ma valjda i dalje djele tih 390kn, jer ih u hgspotu jos prodaju
a ja poslao post bash poslje tvog edita, nisam ni vidio
OK,OK malo sam zahrđao, prije dvije godine nisu baš bila ovakva pravilaIzvorno postao DadušPraskuš
![]()
ma on se samo boji da ne pređem u konkurentski taborIzvorno postao DadušPraskuš
![]()
Bookmarks