Čuj nisu sitnice za mrežu koja se poziva na neko nezavisno istraživanje koje kaže da je najkvalitetnija...
Čuj nisu sitnice za mrežu koja se poziva na neko nezavisno istraživanje koje kaže da je najkvalitetnija...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo čini se da im je što se tiče mene danas baš dan! evo trenutno ne mogu nikoga dobit, ko i 15 puta danas. ja mislim da sm danas jedno 20 puta ostao potpuno bez signala a nisam se mako iz svoje sobe u kojoj inače imam puni signal. a i kad sam razgovarao prekinulo me je ama baš svaki put po nekad i 2-3 puta po razgovoru! toliko mi ide na živce da sam poslije zvao sa croneta na vip i sa teleta bez obzira što je puno skuplje! mislio sam zvati službu za korisnike da ih barem popljujem malo ali nakon što ih jedno 5-6 puta nisma uspio dobit, kad sam ih napokon dobio čekao sam jedno pola sata onu glupu glazbu i na kraju sam prekinuo jer mi se više nije dalo čekat!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bookmarks