vrlo zanimljiva cjena s obzirom na uređaj i vrijeme kada se prodaje.
Evo oglasa iz plavog oglasnika:
N91
Nova Nokia N91, original zapakirana, sva oprema, 2 MPX kamera, 4GB hard disk. Ponuda vrijedi samo za Zagreb. Zovite ISKLJUČIVO u vremenu između 10-11h
Cijena: 500 EURMožda se tip zajebava ili ga je maznuo u tvornici.Code:http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobiteli/ponuda/nokia/index26.html![]()
vrlo zanimljiva cjena s obzirom na uređaj i vrijeme kada se prodaje.
Hm, trebalo bi kupit oglasnik i zvat. A ne daje mi se 10 kuna samo za ovaj podatak. Pretpostavljam da je neki zajeb.
I? Je li netko nazvao informacije radi?
Izgleda da nije nitko. Inače prošlo je 11. Možda sutra![]()
Nisam baš upoznat, ali je li taj uređaj već izašao u prodaju? Koliko ja znam, nije.
Nije izašao, u tome i jest kvaka.
Onda je fejk. I da ga ima, ne bi mi palo na pamet ga kupovati. Ako nije izašao službeno, ne zanima me.
Ako i nije fejk, onda je prototip, maznut negdje. Možda ga je dobio od Eldara Murtazina![]()
Ma, kaj će mi prototip koji je vjerojatno pun bugova? Jedino da ga dobijem kao i on, ali da dam 500 Jura? Nou čens.
A valjda će mu naići neki papak.
ja vam mogu nabavit br... al to je sranje.
Ajde nazovi, napravi se lud.![]()
Ništa. Kupi oglasnik i zovi.![]()
to je cisti zajeb da ga se zove,tako je isto i u drugim oglasnicima pa kad ga zovnes kaze taman da ju je prodao
Čemu onda oglas?
možda je pokušaj rušenja cijene
To mi nije palo na pamet.
Idem onda ja dat oglas za N80.![]()
Kojeg rušenja cijena kad nije niti jedan došao... NEMA LOGIKE....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
u tome i jest stvar,ljudi znaju stavljat modele koji trebaju doč kako bi rušili cijene preprodavačima
ima logike, jer recimo d600 kad je upravo dolazio, cjena mu je bilo po 600€ sto je glupost... pa onda das golas na 2500kn pa onda ovi koji imaju nece savitzi 600€ kad je to previse vec 450€ ..itd
To razumijem jer je D600 IZAŠAO, ALI N91 NIJE izašao...zato nema logike...Izvorno postao khideg
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Za vašu informaciju N91 JE IZAŠAO!!!! Mada samo u Aziji (točnije Japan). I nitko mi ne može reći da nije jer je moj kupljen u Nokia Centru u Kajuyumi prije tjedan dana. Ali što se ovog posta tiče 500€ je premalo, jer sam ja svog platio 1300 jena (oko 7000 kn)
auch,...počasti nas i napravi jedan review sa slikicama
Ajde onda jedan mali rivju za premili forum ;dIzvorno postao _King_Illidian_
Bookmarks