rekao bi da je problem u kompu, a ne u acc....čišćenje bi dobro došlo, deinstaliraj FW pa probaj Da li se modem "zdravo" čuje dok connecta?..mislim pišti?
http://www.modemsite.com/56k/dunserror.asp
Već tri dana se ne mogu spojiti preko Carneta na internet, a account je validan. Spajam se preko 56 k. Stalno mi javlja grešku 618 ili 718. Spoji se kao i onda kad piše Verifying user name and password, javi tu grešku. zanima me ima li tko sličnih problema. Znam da mi nije problem samo doma, nego i dečko koji ima ISDN vezu, ima isti problem.
Zadnji uredio Bimbranica : 23-11-2005 u 12:27
rekao bi da je problem u kompu, a ne u acc....čišćenje bi dobro došlo, deinstaliraj FW pa probaj Da li se modem "zdravo" čuje dok connecta?..mislim pišti?
http://www.modemsite.com/56k/dunserror.asp
Normalno se čuje, normalno radi. Sve je provjereno, sve radi. Ja se u to ne razumijem, ali moj dečko je sve pregledao. A kao što sam rekla, i njemu se na ISDN- vezi od Carneta javlja isti problem. Tako da me zanima je li itko primjetio isto kod sebe.
Eh, i da- to sam zaboravila napomenuti- taj dan kad se to dogodilo, normalno mi je radio, sve je bilo ok. U međuvremenu nisam ništa sprčkala. I od onda ništa. Luduje veza. Ludujem ja. Čupam kosu.
Zadnji uredio zappan : 23-11-2005 u 15:04
spoji se preko nekog drugog accounta, odi na stranice carneta logiraj se i vidi dokad ti traju prava, možda su ti istekla
danas e nekak 20 ,11 :misli:
a vel ida se dosad normalno spajala
a akaunt vrjedi do 1,11
dakle radi joj ... hmmm ... meni ovo smrdi na mjenjanje usernamea / pasvorda ..
sumnjam da je modem sam od sbe crko.
bimbrancia fino ti probaj se spojit sa nekim drugim providerom - hineto m recimo.
je skuplje , al probaj samo za probu to.
kako kome, nekima vrijedi do 15.10., nekima do 1.12....Izvorno postao Gruntovčan
uglavnom, postoje i force ukidanje accounta...uglavnom, nek provjeri status
Valjda se spojila na drugi account kad je otvorila temu..Dakle,modem radi.
Nisam se spojila na drugi account, nego sad stalno visim kod dečka, a on ima dsl.Izvorno postao Mraz
A što se tiče accounta, rekla sam već ranije da je projeren, nisam li? Dakle, vrijedi. No, još nitko zapravo nije odgovorio na moje pitanje, a ono je bilo je li netko tko koristi Carnet ( a ovdje očito takvih nema ) ovih dana imao isti problem. NO, saznala sam da navodno nešto rade i da bi sve trebalo biti ok do petka. Meni je to dugo za čekati, ali nemam drugog izbora, jel.
svi smo na carnetu![]()
ja sam bio na carnetu do prije kolko ... 20 dana i to protekle 4 godine i nisam bas imo problema s carnetom.
osim naravno od 22 - 23 "the phone line is busy"
zato psotoji #redial in 1 secund# #redial attempts 99#
a valjda ce ti proradit ..
Ja sam na CARNet-u i sve je OK.
Događalo mi se da je ponekad stalo kod provjerel passworda, onda sam samo password ponovo upisao i sve je opet radilo kako treba
Ja sam isto na CARNetu i nisam imao nikakvih problema.Bimbranica,sad samo možeš još više bit kod dečka.Valjda ti to odgovara(iako ne bi bilo loše da i doma sve funkcionira).![]()
Hehe. Pa doma mi nekako nedostaje jer najviše radi toga imam komp. Navečer znam visiti na netu, a po ovoj zimi teško mi se iskobeljati od dečka i ići doma.Izvorno postao Mraz
A na fpz-u pao server, zato mi ne radi. Rekoše da će riješiti do petka, ali nisam baš sigurna![]()
Bookmarks