Čitao sam negdje na netu, da kada primaš podatke BT-om na mob, koji su ti veći od slobodne memorije, da se automatski taj podatak koji primaš sprema na memo karticu...
E sad, to bi valjalo provjeriti....
Čitao sam negdje na netu, da kada primaš podatke BT-om na mob, koji su ti veći od slobodne memorije, da se automatski taj podatak koji primaš sprema na memo karticu...
E sad, to bi valjalo provjeriti....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
meni je frend slao 4.7 mb (spot od pobjednika na euroviziji), a imao sam slobodno oko 3mb... prvo je neshto pisalo (nisam stigao prochitati shto, ali nije uspijelo doch), zatim sam pobrisao/premjestio sve shto sam mogao i ostao sam sa 4.3mb slobodnog... video se prebacio, ali zadnjih 30 sekundi nije bilo zvuka (kojeg kod njega na mobu normalno chujesh)... ja bi rekao da je to tih 400kb kojih fali...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
ja imam 6280 i sve fileove koje saljem breko BT-a,a veci su od one memorije koliko mjesta ima stavlja mi na karticu, sam, direktno!
Znači dobro sam pročitao...
A onda vjerojatno 6270 nema tu mogućnost...
Eto još jedna stvar radi koje je 6280 bolji od 6270...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I meni na 6280 sam sprema na karticu ako je malo interne memorije, imam mem. karticu od 1GB i sve štima.
PREDATOR
Da, očito to ne šljaka ni na 6230...Izvorno postao Ićo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
na 6230 mozes kad dobijes file sam odabrati gdje da ga spremi.
Otkud to?
Inače, baš je šteta što 6270 ne može, ako ne može da primi na miniSD direktno. Moraću to probati.
To te pita tek kada primiš file, a dok prima file ga sprema na tel.Izvorno postao stipoo
Ovo je malo OFF pa se povlačim![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks