cini mi se da je su po 350-400eura,tako mi je bar frend rekao
cini mi se da je su po 350-400eura,tako mi je bar frend rekao
a zakaj tu ne uzemš,ak je tamo takva cijena![]()
imam jedan razlog koji ne bih iznosio ovdje. uglavnom mobitel ce mi ispasti dosta jeftino,tako da ce mi se isplatit.
jos sam u nedoumici...neznam dal da uzmem n70 ili 6280![]()
i jedan i dr. škripe ...tak da je svejedno,ali ja bi n70
al je po meni prevelika razlika u cijeni a slicne su mogucnosti, slazem se daje n70 bolji..![]()
Bolji je jer je symbian pa imaš više mogičnosti, ali nečeš fulati ako uzmeš 6680, manja je lakša, ima veći ekran, a meni i atraktivnija.
PREDATOR
hvala momci.
vratimo se sada naslovu teme.
znaci,jel je tko kupio 6280 u italiji ili ja moram biti pokusni kunic?
misliš 6280?Izvorno postao predator
![]()
pa n70 ti kosta u ducanu 380 eura...i jos ako mozes udariti na granici taxfree...to ti je jos 20% jeftinije...Izvorno postao kiki1989
ali to nije tema...
moram provjeriti cijenu 6280
U dilemi sam bio dosta dugo oko N70 i 6280. Na kraju sam dosao do zakljucka da cu najvjerovatnije sacekati koji mjesec da padne cijena N80 : ))
da li je netko probao ubaciti memorijsku karticu od 1 GB i jel sve radi kako spada?
citao sam o mobitelu na raznim stranicama i nigdje ne pise koliko je moguce prosirivanje memorije.
hvala unaprijed!
u 6280 možeš staviti karticu i od 2GB... Prema tome, karica od 1GB bi trebala najnormalnije raditi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
čekat češ do jeseni (10. mj sigurno) mobis ne spušta tako lako ni brzo.Izvorno postao adi
Inače ja na svojoj 6280 imam karticu od 1 GB original Nokia i radi super. Kako se mem povečava tako se i malo usporava ali mislim da je tako sa svim karticama.
Da, to je jednostavno tako.
U Becu sam, nadat se da ce brzo pasti cijenaIzvorno postao HCSC
![]()
Bookmarks