evo da se javim nije me bilo zajeb.. iz tekoma isključili mi fon tako da ne mogu na net, safda sam u internet kafeu pa koristim priliku.
da napišem i ja o 6280 pošto je imam: u kratko mob je dobar, zvuk je jasan i klasan, ima diosta mogućnosti mp3 ide di god hoćeš za zvono baterija drži 3 dan, još je nisam ni formiro do kraja, a dosta se igram mislim na slikanje, snimanje, mp3 reprudukciju. mehanizam nakon dan dva korištenja uljeva sigurnost koja u početku ne postoji, kvalitetan je klizni mehanizam malo ima pomisanja ali kako kažem kroz par dana korištenja vidi se da je siguran, ne smetame. Ovako mobitel sam dao na srevis jer se sam od sebe ugasio i nije se više dao upalit, vidio sam da je netko to gore spomenuo, tako da ga sad čekam kopji dan da dođe sa servisa, za poludit ali dobro. i par puta mi se desilo na početku kako sam slušao mp3 i nešto čačko da me izbacilo iz svih programa i stavilo na desktop, nije se ugasi. Jedina veća mana m,u je ta sa softverom koje se spominje i to špto mi se desilo inače je mobitel odličan, brz... malo uspori kad se memorija počne lagano punit. ekran je super, slika kad se prebaci na komp i nisu nešto kao kad se gledaju na mobu ali su isto kvalitetne ljepše ispadnu kad se slikaju u nočnom načinu nego s blicom.
brzo sam piso pa ima i koja greška pošto sam vremenski ograničen kad dobim mob i kad mi lopovi uključe telefon spokim se na net i napišem više toka, sad čekam da mi mobitel dođe sa servica
veliki pozdrav,
EDIT: par puta mi se iz čistog mira izgubio siknal kad bi se nazvo sa drugog moba na 6280 javljalo bi mi da je mob isključen a gledo bi u njega i vidio da je upaljen inače drugo mob ima siknal a imala bi 6280 samo bi sama od sebe izgubila signal, desilo se 3 puta u tjedan dana
Bookmarks