naravno, dinamo . . . bas ti hvala na toj slici![]()
Evo zanima me za koga forumaši ovdje navijaju u HR nogometu, koji klub (naravno ako pratite). Ja zna se![]()
naravno, dinamo . . . bas ti hvala na toj slici![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A jel' je bila zanimljiva zadnja tekma DINAMA???![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
za nikoga
ZA DINAMO!!!!! I kolcem, i lancem i bokserom u glavu, Navi, navijaj udari, razvali,
za Dinamovu slavu!
Mi smo purgeri, najjači smo najjači !!!!!!!!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
1:4 za Dinamo...![]()
Za nikoga iako pogledam tu i tamo koju tekmu al' ne pada mi na pamet gubiti živce zato jer oni za koje "navijam" nisu pobijedili ili što već.Nogomet mi je ok,ali gledam na to kao na ono što i je-igra,a kome je važniji-isto ok.
Meni je draže dodavati sol na ranu "velikim" navijačima...![]()
jel se ti osjećaš kao faca?Poslao: flOorKilla
ZA DINAMO!!!!! I kolcem, i lancem i bokserom u glavu, Navi, navijaj udari, razvali,
za Dinamovu slavu!
Mi smo purgeri, najjači smo najjači !!!!!!!!!!
kaj ti briješ? ja sam dinamovac, možda zato jer sam iz zagreba?
i za fk sarajevo navijam!
i kaj stim kaje dinamo izgubio od hajduka? pa dinamo je 5 put bolji od hajduka
Vidjeli...![]()
Hrvastki nogomet ne pratim, niti ga želim pratit, hrpa idiota. No to je samo moje mišljenje.
MRZIM NOGOMET a najveće zasluge tome pridonose navijači koji redovito idu na utakmice kako bi se mogli potući ili napraviti neku štetu(najčešće gradski autobusi). Ovdje u Rijeci ima dosta primjera,nažalost vidim ih često jer sam u zgradi preko puta stadiona Kantrida.
![]()
Jedino mi ne smetaju oni koji ne izazivaju nikoga i ne žele nered i gužvu.
Hrvatski nogomet je zaista na niske grane spao! Igraju bolje dečki na školskom nego ovi na stadionu! Volim pogledat tu-i-tamo (kad imam cajta) kakvu europsku tekmu, pogotovo englesku i španjolsku ligu ili općenito kup kupova, prvaka i slične... A kad vidim ove naše kako se previjaju i prešetavaju po terenu pažljivo da im se ne poremeti 'balabanuša' na glavi, pažljivo napravljena uz pomoć litre motornog ulja (obično castrol), odmah mjenjam program... i tako će biti do boljih dana hrv. nogometa...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Neka mi netko suvislo objasni smisao nogometa. Njih 22 na terenu "potrgaju se" da dođu do lopte i onda kad je uhvate gurnu je dalje od sebe. Zar to vama ima smisla?Meni nema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Isto je i u svakom sportu s loptom. (gotovo svakom - da mi ne bi počeo filozofirati). Jel ti pratiš ili bar voliš pogledati (ili bar vidiš smisao) u bilo kojem drugom sportu s loptom ako tako misliš??
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma zeza se sljaka vjerojatno, pa niti jedan sport nema prevelike logike ako cemo tako
Pa to i velim... pogotovo sportovi s loptom ako ćemo po njegovoj logici!
ali kao sto kazem zeza se!
p.s. daj pogledaj temu led i pomozi mi hitno mi je
Sumnjam da se je zezao... a u neku ruku bar što se tiče nogometa s njim se slažem. Radi se o, kako ih ja zovem, preplačenima 'guračima lopte'. Uglavnom... bar što se ovih naših tiče..
ime je u potpunosti primjereno!
Just kiddin' ! A, o odnosu cijene i kvalitete uzaludno je raspravljat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
filozofPoslao: Sljaka
Neka mi netko suvislo objasni smisao nogometa. Njih 22 na terenu "potrgaju se" da dođu do lopte i onda kad je uhvate gurnu je dalje od sebe. Zar to vama ima smisla?Meni nema.![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ajme kakve gluposti, tak neš nisam več dugo čuo...
Dinamo i hajduk su jedini klubovi u hrvatskoj koji stvarno igraju europski nogomet, ovo ostalo je ... nisko, jako nisko...
Ak je tebi Dinamova igra na razini europske... miljama udaljena, jebate nemogu 2 metra potrčat za loptom, a onda se svađaju zašt ne dobivaju plaću. Đubrad teška.Poslao: flOorKilla
ajme kakve gluposti, tak neš nisam več dugo čuo...
Dinamo i hajduk su jedini klubovi u hrvatskoj koji stvarno igraju europski nogomet, ovo ostalo je ... nisko, jako nisko...
Bookmarks