procesor ti je dobar , graficku neku malo bolju (probaj swap nabacit s nekim) i po mogucnosti 1gb rama kupit a ovo prodat..
mislim da bi ti to bilo dost.
znaci moja sadasnja konfa je stara 1,5 god i trebam par savjeta za nadogradnju
HP71-17'' monitor
AMD ATHLON 2400-XP
GIGABAYTE GA-7VAX-A
InnoVision GeForce Ti4200 128mb agp8x
ddr 512mb 333mHz
Segate Baracuda 80Gb
...
e sad... moj plan bi otprilike bio promijeniti grafulju i stavit jos 512 ddr-a...(procesor je dovoljno jak)?
koje bi bile vase preporuke?
razlog nadogradnje je uspjesno igranje NFS: Most Wanted-a barem na srednjim detaljima
da, ako bi se doticne komponente mogle overclocirati da bez problema vrte NFS, to bi mozda bilo najbolje(u svakom slucaju najjeftinije) rjesenje...
ili, ako vi imate svoju viziju kako srediti ovaj komp, samo ju iznesite, bit cu zahvalan svima...
procesor ti je dobar , graficku neku malo bolju (probaj swap nabacit s nekim) i po mogucnosti 1gb rama kupit a ovo prodat..
mislim da bi ti to bilo dost.
Clockanje zaboravi sa ovom maticnom , to je VIA chipset i nije nesto ploca clocabilna-imao sam je i sam pa je crkla. koliko love mislis uloziti? moja vizija: ploca sa NF2 chipsetom(do 300kn ima odlicnih rabljenih epoxica i abitica) , ram 2x512(uzeti zajedno za dual chanel a i ram je trenutno dosta povoljan),grafa - ne ispod 6600gt . svoju plocu,ram i grafu mozes prodati za jedno 700-800kn . a nova ploca recimo 300 , rami 700 i grafa 6600gt agp oko 1300 .
ok, onda nist od klokanja...nebi nista prodavo,jer mislim mijenjat cijeli komp na ljeto...grafulju sam si razmisljo o 6600gt,od kojeg proizvođača preporučate?
jel ima gdje za kupit moj tip rama?
a dal bi npr. 400mHz rami radili posto maticna podrzava do 333mHz,jel ima to veze?
mislim dat oko soma i pol za grafu i 400 kn za rame
Zadnji uredio Symbian : 21-11-2005 u 21:50
Bookmarks