Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Dvd-rom ?

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dvd-rom ?

Evo ljudi imam mali problem...imam dvd pržilicu (samo nju) i do sada mi je sve dvd-e otvarala normalno, i sada sam kupio nfs:mw i stavim unutra i ne radi...tj na cd-u pogledam od iza i vidim da ima nešto na njemu ali kada ga stavim u komp i idem otvorit na njemu nema ničega...kada idem pržit na drugi dvd u nerotu on bi mi izbacio grešku da je prazan ali nije nego je prepržio što znači da je nešto ipak na tom cd-u...jel zna netko kako ovo riješiti ?
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi li pogledao možda da onaj koji ti je snimio podatke nije stavio da su hidden. Postavi si to da vidiš hidden file-ove, još jedna stvar to se meni jedamput dogodilo kada mi je frend spržio igru na brzini 52x što nikako nije dobro niti preporučljivo jer ti onda fileovi dobro ne "sjednu" pogotovo kod audio cd-ova

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Skyward
    Jesi li pogledao možda da onaj koji ti je snimio podatke nije stavio da su hidden. Postavi si to da vidiš hidden file-ove, još jedna stvar to se meni jedamput dogodilo kada mi je frend spržio igru na brzini 52x što nikako nije dobro niti preporučljivo jer ti onda fileovi dobro ne "sjednu" pogotovo kod audio cd-ova
    ma stavljeno mi je na show hidden files...kako 52x ? p nema dvd pržilice koja na tolikoj brzini prži...
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove