I meni se to dogodilo i trajalo je dobrih nekoliko mjeseci i sto je najbolje nikada mi nisu skinuli lovu sa racuna.
I meni se to dogodilo i trajalo je dobrih nekoliko mjeseci i sto je najbolje nikada mi nisu skinuli lovu sa racuna.
Probajte to ovako napraviit:
Kad vam ostane 5.91kn na računu (toliko je 100 kb ako se nevaram) skinite neku aplikaciju sliku ili nešto tako s wapa koja ima preko cca. 120 kb nakon toga probajte besplatno surfati bilo gdje meni je tako radilo ali sad nemam love pa nemogu provjerit..........
Meni je uvjek pise kada se pokusam spojit:
I kada kliknem na DA on mi skida paregprs mreža nije dostupna, pokusati izravni podatkovni poziv![]()
pristup vodafonovom portalu je besplatan samo preko gprs-a a kod tebe on vrsi poziv i tako spaja i papa lovuIzvorno postao prpic
Izvorno postao prpic
meni se to isto dogada (nedavno sam nabavila motorolu slvr l7), a kad se pokusam spojiti sa gprs - om (u internet profilima mi pise gprs pro) pojavljuje mi se poruka veza neuspjela, pokusajte opet kasnije
preko ostalih profila (csd, city bband, mobile bband, vip, vip.mms - zadnja dva ne spajaju, naravno) mi se skida lova iako nisam nista skidala...
zato jer koristiti postavke Gprs Start ako imas tu tarifu aktivnu.
dobar grah daleko se čuje
i sa gprs start mi se pojavljuje poruka veza neuspjela, pokusajte opet kasnije... a u internet profilima kod gprs start stoji kvacica sto znaci da se koristi ta veza
Da pokušaš izbrisati ostale postavke u mobitelu, tj. da ti ostane jedino GPRSstart?
Bookmarks