meni na simpi, naplatit će ti vjerojatno
prvo nemojte se nadati da je to vip uveo besplatni gprs
ovako prije(od kad sam kupio mob) kad sam istrošio svu lovu na mobu mogao sam besplatno surfati po gprs-u -bilo gdje ne samo po vodafone portalu nego di god hoću a od jučer odjednom ne mogu jel još kome bilo tako nešto
meni na simpi, naplatit će ti vjerojatno
i koliko ti je stanje bilo nakon tog besplatnog surfanja. Ne promjenjeno ili ?Izvorno postao Hacker
dobar grah daleko se čuje
Evo ja surfo malo prije i stanje je ok! Možda uzmu kasnije
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ma kad mi nestane love npr. račun mi je 0.42 kn ja surfam skidam igre i tako mi dalje račun mi ostane 0.42 kn!!!kad mi se to prvi put dogodilo (u 3 misecu) ja sam mislio da će mi oduzet lovu kad kupimbon ali se to nije dogodilo!!!!
@Nered nepromjenjeno
...evo ja sad probao - pri korištenju Vodafone Live! ne skida ništa, do kod drugih stranica bez ikakve veze sa Vodafoneom skida kune... znači, ništa od besplatnog surfanja, bar za mene...Izvorno postao Hacker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa na VIP-u već odavno Vodofon je besplatan (vip gprs start)a za ostalo nevjerujem!
ne ne ne i meni je skidalo kune kad sam imao novaca na računu (izvan vodafone portala) ali kad sam ostao bez love bilo mi je besplatno gdje god sam išao.
a sad kad nema love mi piše veza nedostupna
probat cu pa vidjeti..
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=316747#post316747
evo vam ja nisam jedini.............
Ne bih želio biti parti puper ali - u konačnici se sve plati... Mislim, neće možda vas kačiti, ali neće ni propastiti... A kroz život s mobilnim operaterima bila je čak i fora o besplatnom pozivanju - mislim da je godina bila 2000. - ali na kraju se sve naplatilo...![]()
Kako napreduje tehnika tako napreduju i rupe u istoj...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
pa nije se naplatilo od ljeta ali više neradi........ šteta
I meni se to dogodilo i trajalo je dobrih nekoliko mjeseci i sto je najbolje nikada mi nisu skinuli lovu sa racuna.
Probajte to ovako napraviit:
Kad vam ostane 5.91kn na računu (toliko je 100 kb ako se nevaram) skinite neku aplikaciju sliku ili nešto tako s wapa koja ima preko cca. 120 kb nakon toga probajte besplatno surfati bilo gdje meni je tako radilo ali sad nemam love pa nemogu provjerit..........
Meni je uvjek pise kada se pokusam spojit:
I kada kliknem na DA on mi skida paregprs mreža nije dostupna, pokusati izravni podatkovni poziv![]()
pristup vodafonovom portalu je besplatan samo preko gprs-a a kod tebe on vrsi poziv i tako spaja i papa lovuIzvorno postao prpic
Izvorno postao prpic
meni se to isto dogada (nedavno sam nabavila motorolu slvr l7), a kad se pokusam spojiti sa gprs - om (u internet profilima mi pise gprs pro) pojavljuje mi se poruka veza neuspjela, pokusajte opet kasnije
preko ostalih profila (csd, city bband, mobile bband, vip, vip.mms - zadnja dva ne spajaju, naravno) mi se skida lova iako nisam nista skidala...
zato jer koristiti postavke Gprs Start ako imas tu tarifu aktivnu.
i sa gprs start mi se pojavljuje poruka veza neuspjela, pokusajte opet kasnije... a u internet profilima kod gprs start stoji kvacica sto znaci da se koristi ta veza
Da pokušaš izbrisati ostale postavke u mobitelu, tj. da ti ostane jedino GPRSstart?
mozda malo glupo pitanje, ali dali ti je GPRS uopce aktiviran? koliko love imas na racunu (ako je VIPme) i na koju se stranicu pokusavas spojiti?
aktiviran je (jer kad posaljem poruku za postavke dobivam povratnu informaciju da mi je to vec ukljuceno, a u internet profilima pored toga stoji kvacica sto znaci da je i tamo aktiviran..), da vip je i imam oko 35 kn na racunu, a pokusavam se spojiti na vodafone (bez gprs mi to uspjeva sa mobile bbandom i onda skida lovu...)
- Mobile Broadband ti je isto postavka da se spajas putem GPRS-a, samo ima drugi APN koji tvoj broj nema tako da te onda spoji putem CSD-a( primjeti se po prikazu telefonske slusalice obicno )
- poruka za postavke ne postoji odnosno porukom ne mozes zatraziti postavke.
- kao sto ti je Mobyy rekao izbrisi sve postavke (ako mozes jer cini mise da imaju lokotic pa neces moci)
imas upute na www.vipnet.hr kako da si sredis postavke. Mora radit
Postavke->Podatkovna Podesenja->Podatkovni racuni->Novi racun->GPRS podaci->Ime Vip->APN gprs0.vipnet.hr->Korisničko ime i lozinka ostavite prazno
Postavke->Internet podesenja->Nova postavka->Naziv vip->Povezi koristeci->Vip(Podatkovvni racun)->Spremiti
Postavke->Internet podesenja->Internet postavke->Odaberite vip->Opcije->Podesenja->Povezi koristeci->Vip->Internet tip wap(Ne http)->Adresa pristupnika(Ili ip) 212.091.099.091->Zastita->Ukljuceno->Spremiti
Otvorite internet na mobitelu i ide ucitavanje
Pojavi se poruka Indetitet poslužitelja ne moze se provjeriti nastaviti zasticenu vezu Da ili ne
Odaberite da
Upisite stranicu anonymouse.org![]()
Na stranicu odaberite English
Upisati adresu
HTTP://google.hr/hxtml
To je to![]()
Spajam se preko APN-a gprs0.vipnet.hr, Start tarifa, sa nokiom 6230.
Mob podržava EDGE i zanima me da li ja kao najobičniji prepaid korisnik mogu 'surfati' preko EDGE-a ili sam ograničen na GPRS?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks