dali netko ima iskustva sa sharpom,kakav im je servis tu ?te dali se to ispalti uzeti,ima predobar ekran i fotke u toj rezoluciji predobro ispadaju,ali me garancija brine pošto je nema...savjeti??
dali netko ima iskustva sa sharpom,kakav im je servis tu ?te dali se to ispalti uzeti,ima predobar ekran i fotke u toj rezoluciji predobro ispadaju,ali me garancija brine pošto je nema...savjeti??
servis u hr nema iako se vec neko vrijeme price da ce poceti raditi i zastupnik za sharp.imao sam gx30 i stvarno je ok.zaslon je fenomenalan.
a sto je sa RAM3, zar nemaju oni nesto veze sa SHARP-om?
i ja sam taj mob gledao prije otp godinu dana, ali sve sto sam nasao je jedan oglas u oglasniku...
ja ču ga uzet danas,zaslon je predobar...i fotke super ispadaju na ekranu...ima i makro mod
uuu, strava, onda ocekujemo jedan REVIEW?! za koliko ga uzimas i gdje?
ma bit će neki trade....normalno da će biti review...cca,sutra ili u pon popodne...danas oko 5 bi trebao po njga ići...
to je iz oglasnika jelda? ajd ocekujem review, ipak sam se jednom davno zagrijao za njega, pa da vidim...
pa poslao mi je lik sms,ne znam dal je iz ogl.!
i, sto ti se cini?
-nema mp3,nema mmc,8mb memorije
+ekran FENOMENALAN, kamera predobra-slike ispadaju nevjerovatno,pogotovo po idealnim uvjetima;ima led lamicu;klizni mehanizam nije automatski,ali daje osječaj čvrstoče kao nijedan mob;gdje ga kod izvadim...wauuuuuu kaj ti je to,pa to nigdje nisam vidlazvuk;tipkovnica;dizajn...
-.......jednostavan je za koristit,meni izgleda j++++++ i na suncu i po mrakukamera ima i makro mod,i način slikanja je kao kod k750....
ma uglavno sve se svodi na to da je jako rijedak,baš je pojava i ono čovijeku je drag...
tolko hvalis kameru a imas k750 ne kuzim.. s obzirom da je vga(znam da je to velicina i ovisi o software-u) dok je na k750 2mpx..pa otprilike kolka je razlika u slici gledano s displaya i gledano s kompa između ta 2moba..Izvorno postao smogovac
8mb je malo, ali kada je izasao bilo je puno! to je veliki "-" zasto ga nebi uzeo jer imam E720 sa 80mb i premalo mi je!
strava izgelda i na slici!![]()
imao sam k750...po danu slika možda čak i bolje na tm 100 izgleda...koriste različiti senzor,i sharp ima 4x bolji ekran,tak da fotke stvarno,ali stvarno po danu uz optimalno svijetlo super izgledaju
Bookmarks