Ovako, pod
1) imam ga 4 mjeseca i nije mise jos ni "malo" zgrebao, nemogu reci ni malo, jer kad ga stavljas na stol i takve stvari pa se malo oguli, ali nista strasnije od drugih mobitela.
2) sa tipkovnicom nisam imao nekih vecih problema, osim st treba malo jace stisnuti tipku nazad (ne hvata najbolje)
3) sa joystickom nisam imao nikakvih problema za sada (valjda se necu ureci)
4) Baterija mi traje bez problema 3 dana, sa nekih 15 min bluetootha, nekih 30 min poziva, par poruka i nekih 15-20 min igrica i sa kratkotrajnim cackanjima
5) kod povezivanja bilo mi je lakse dok sam imao irdu, nije bilo problema sa FMA (software od SE-a), inace sad kad imam bluetooth kolju mi se driveri i nece FMA raditi. Tako ako mislis koristiti bas njegov software bolji je irda (barem meni, mozda drugima radi super), ali ako mislis koristiti drugi program, bolji je bluetooth, brze, jednostavnije i ne mora uvijek stajati mob na stolu...
Nadam se da sam bio od pomoci

Odgovori uz citat
?
)
), no kad ga jednom slozis, radi puno bolje od kabla i puno je prakticniji od IrDA-e.

svima!
), to je jedini razlog zbog kojeg nisam htio kupit taj mob, al izgled i funkcije su mi odlicne.. + sam kupio digitalca od 4.2mpx s karticom od 256mb..al neda mi se nosit ga stalno, pa mi k700 sluzi za zabavu pogotovo video..ali izgleda mi da je na 160*120 dost bolja slika nego na 640*480, neznam kako je kad se prebaci na komp, al 160 je premala za komp..

Bookmarks