+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tshit
    Godina
    41
    Bodovi
    11.262
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.262, Nivo: 25
    Bodovi: 11.262, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, pod
    1) imam ga 4 mjeseca i nije mise jos ni "malo" zgrebao, nemogu reci ni malo, jer kad ga stavljas na stol i takve stvari pa se malo oguli, ali nista strasnije od drugih mobitela.
    2) sa tipkovnicom nisam imao nekih vecih problema, osim st treba malo jace stisnuti tipku nazad (ne hvata najbolje)
    3) sa joystickom nisam imao nikakvih problema za sada (valjda se necu ureci)
    4) Baterija mi traje bez problema 3 dana, sa nekih 15 min bluetootha, nekih 30 min poziva, par poruka i nekih 15-20 min igrica i sa kratkotrajnim cackanjima
    5) kod povezivanja bilo mi je lakse dok sam imao irdu, nije bilo problema sa FMA (software od SE-a), inace sad kad imam bluetooth kolju mi se driveri i nece FMA raditi. Tako ako mislis koristiti bas njegov software bolji je irda (barem meni, mozda drugima radi super), ali ako mislis koristiti drugi program, bolji je bluetooth, brze, jednostavnije i ne mora uvijek stajati mob na stolu...
    Nadam se da sam bio od pomoci
    Im great in bed
    I can sleep for days

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TheRoyalFlash
    5) kod povezivanja bilo mi je lakse dok sam imao irdu, nije bilo problema sa FMA (software od SE-a), inace sad kad imam bluetooth kolju mi se driveri i nece FMA raditi. Tako ako mislis koristiti bas njegov software bolji je irda (barem meni, mozda drugima radi super), ali ako mislis koristiti drugi program, bolji je bluetooth, brze, jednostavnije i ne mora uvijek stajati mob na stolu...
    Da ne bi bilo zabune, FMA nije software od SE-a, vec neovisno razvijan program baziran na feature setu SE T630 (no odlicno radi i sa drugim SE, cak i sa dosta ne-SE mobova).

Inace se slazem, BT moze biti malo problem sloziti na pocetku (god damn Microsoft driveri ), no kad ga jednom slozis, radi puno bolje od kabla i puno je prakticniji od IrDA-e.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov
    Da ne bi bilo zabune, FMA nije software od SE-a, vec neovisno razvijan program baziran na feature setu SE T630 (no odlicno radi i sa drugim SE, cak i sa dosta ne-SE mobova).

Inace se slazem, BT moze biti malo problem sloziti na pocetku (god damn Microsoft driveri ), no kad ga jednom slozis, radi puno bolje od kabla i puno je prakticniji od IrDA-e.

Jednom mi je pao i ništa mu.
    Drugi put udarac i puko display

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 14
    Posljednji post: 18-01-2006, 23:33
  2. Da li nam treba forum za općenita pitanja o mobitelima?
    By Sljaka in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 28-12-2004, 14:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove