Imam ja. Koristim ga od 11. mjeseca p.g.
Baterija traje 4-5 dana, ovisno o upotrebi. Nekad i jedva 3 ako puno pričam. Kad mi je stigao mobitel i kada sam ga sklapao, već sam počeo traumatizirat kako to da mi nisu poslali bateriju, ali je integrirana u stražnji poklopac. Stvarno nema se ju šta vidjet.
Što se tiče veličine, meni je taman. lagan je, duguljast, potpuno mi odgovara, kao da je rađen za mene.
Jačina zvuka je dosta glasna. Velika razlika, recimo između 7650 i ovog Alcya. Dok na 7650 nisam mogao pričati u već malo bučnijoj okolini, na 715-ici to ide bez problema. A imaš još i handsfree pa može biti još glasniji (ako si želiš oštetit sluh))
Kao što si vjerojatno i upoznat, 715-ica podržava polifoniju. Ne zvuči to uopće loše, ali stvarno nije glasno. Tako npr. dobiješ tvornički vješticu koja se smije, kravu koja muče itd.Ali šta ja znam, meni ta polifonije ide na živce. Od drugog dana koristim obične melodije (to je iteeekako glasno)
Jačina vibracije nije baš nešto. Možda je ovo presubjektivno jer u širokim (pretrpanim) džepovima rijetko kad osjetim vibru.
Što se tiče mogućnosti. A šta ja znam. Ima preko nekoliko mjesta za poruke, imenik je podijeljen na SIM, General, Proffesional i Personal s time da se sve može istovremeno korisistiti. Fenomenalna stvar. Podržava puno unosa za svaku osobu (kad ima 4 polja za memo znaš koliko je sati). Ima ir, ima jedan od boljih organizera koje sam vidio na mobitelu, igre koriste polifoniju (lik kad pogine doslovno vrišti).
Vjerujem da znaš da u paketu dobiješ serijski kabel i softver. S njime možeš kreirat sam zvukove, sličice, uploadati materijal na mob (memorija mu je 600 i nešto sitno kb), možeš raditi backup (imenik, sms, organizer...), podešavati gprs i wap profile, bla, bla. E da, bitno za reći da gprs na w2k nikako nisam uspio osposobiti bez priloženog softvera. Naime, potreban je softver da bi se spojio preko gprs-a (sam kreira dun vezu). Valjda koristi druge stringove.
Ono jedino što me smeta jesu tipke. Nisam imao prilike vidjeti mobitel koji je zreo za tržište (ovaj je kasna beta) pa se nadam da je to ispravljeno. Ipak da znaš, ovaj moj ima pretvrde tipke sa predugim hodom. Ali mobitel je prekrasan, pa ako ti treba šminka nemaš šta razmišljati za tu lovu.

Odgovori uz citat
)
Ali šta ja znam, meni ta polifonije ide na živce. Od drugog dana koristim obične melodije (to je iteeekako glasno) 
Što se tiče robusnosti, tu stvarno nemaš problema, na ekranu nemam ni jednu ogrebotinu. Od onih u boji uskoro bi trebao doći 531, a ostali tek u 9. mjesecu pa ako ti se da čekati... ja čekam 735 
Bookmarks