Evo pošto vidim nema otvorenog topica za dotični mobitel ja ću ga otvoriti. Šta mislite o toj Noki-i? Meni baš šminkerski izgleda.![]()
Evo pošto vidim nema otvorenog topica za dotični mobitel ja ću ga otvoriti. Šta mislite o toj Noki-i? Meni baš šminkerski izgleda.![]()
Ima ju moja sestra... niš posebnoTipke nisu ravnomjerno osvjetljene, ali mislim da je to boljka većine Nokia...
Simpa telefon ali stvarno niš posebno. Nije ni tak lijep uživo, istina dizajn je skladan, tipično 'nokijevski', no očekivao sam da će Nokia u toj klasi izbaciti puno manji telefon... ali super je to što ima stvarno glasne polifone zvukove za razliku od mnogih drugih telefona s polifonijom koju često ni nečuješ kad si u malo bučnijoj sredini.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dizajn mi se sviđa, funkcije su OK i da kupujem mobitel bez kamere, odmah bi je uzeo.
no, igrao sam se jučer s frednovim P800...strava...moram počet štedit...
Ja već štedim, al ne za P800![]()
Skupio sam 300kn što je hvalevrijedan rezultat.![]()
Nego ja kupim za Nokiu 6610, 6100 mi izgleda malo prejednostavno, a i nema radio na koji sam se navikao. Tako da ...
6610 ili ako bude love 7250![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
OK mobitel, skladno napravljen, ugodan za korištenje, jedan od rijetkih mobitela koji mi stvarno dobro izgledaju.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Imam mob. i mob je stvarno super!
He he Vinc@ ja sam skupila 400 kn, možda i ja uzmem 6610 ili Siemens S55 još neznam...Poslao: Vinc@
Ja već štedim, al ne za P800![]()
Skupio sam 300kn što je hvalevrijedan rezultat.![]()
Nego ja kupim za Nokiu 6610, 6100 mi izgleda malo prejednostavno, a i nema radio na koji sam se navikao. Tako da ...
6610 ili ako bude love 7250![]()
![]()
He he ja i Mobyfanica smo jednostavno priča za sebe![]()
Rekla bi moja bivša profa iz povijesti: kakav tandem!
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
500 kn.![]()
![]()
Meni je bolja 6610 od 6100 ima i radio a malo je veca ali mi i ljepse izgleda
Ako si gladan pojedi nesto
ma daj 6610 je ruzna
Bez uvrede ali svako ima svoj ukus kada bi svi imali isti ukus kupili bi samo jedan telefon
ma kakva uvreda, pa to i ja uvijek govorim!
OK imam 6100 buraz mi ima S55.... Meni je 6100 tako super... lagan ljep da se napunit java aplikacijama ... nedavno sam si kamericu kupio... sve je ok osim sto pedercine iz nokie nisu stavili full mms tj. nemogucnost slanja zvukova... nema "plavi zib")) i nigdje nemrem naci program za prenosenje sadrzaja glaerije na PC sto se dizajna tice ok mi je
Nokia PCsuite, možeš ga skinuti ovdje.Poslao: N6100![]()
... nigdje nemrem naci program za prenosenje sadrzaja glaerije na PC sto se dizajna tice ok mi je
Kaj se tiče slanja zvukova MMS-om...Pa loša vijest:ak mob nema glasovno biranje najvjerojatnije nema ni slanje zvukova.Glupo?I ja tak mislim.Uostalom koliko ja znam ni jedna Nokia s mms-om nemre slat zvukove
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Može, 7650, 3650...
Super je telefon. jedino sto nema full MMS i diktafon i glasovno biranje i radio. ALI ostale opcije su skroz super ima sve skoro a i stvarno je malena 13,5 mm pa to je najtianji telefon dosad[za koji ja znam].
Dajte par slika displeja kazu da je super al me zanima rezolucija.
Evo nasao sam par slika koje su super...
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio LaMpiR : 23-07-2003 u 23:37
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Posto je to klasa 6xxx,nek poslije kupi 6600.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
reza ti je 128*128
isto ko na 7210
kolko ja znam razlika je izmedu 7210 i 6100 u ekranu. 6100 ima bolju rezoluciju.
nema isti ekran potpuno
na displej od 6100 moze stati 8 linija texta a na 6610 6 ili 5
Bookmarks