= Citat = Izvorno postao cyberphere
Evo jedno iskustvo frendovog bratića. Kupi on fino komp u kvarku i ne dobi nikakve drivere jel su mu oni rekli da mu to ne treba jel se to može skinuti s neta (!?!?). I dobro dođe on fino doma, spoji sve, upali komp a komp se neće bootat. I tako par puta dok frend nije popizdio i reko da će instalirati NOVE windowse jel su kao windowsi trebali biti gore. I tako on pokuša instalirati kad ono instalacija ne vidi disk. WTF... Frend otvori kućište i ima šta vidjeti. Disk je SATA i nema napajanje jel naravno neka budala koja je to slagala mislila je da SATA diskovi ne trebaju napajanje jel se molex konektor ne može gurnut u njega. Strašno. Kakvih budala ima to nije normalno

ja sam baš isto uzeo novgi komp, i nije mi htio dizat windowse, i čak je javljao da nema diska...onda sam čuo da za SATA diskove treba neki noviji bios, pa su mi ga na servisu i stavili...sad jedan dan ga imam i radio mi je dobro...sve dok mi nije u windowsima nešto zaštekalo pri korištenju bug-ovog cd-a i nakon restarta mi je dizao windowse po 4-5 minuna jedno 5-6 puta...jutros se probudim i sve mi se opet diže za 25-30 sekundi normalno...čudan mi je malo taj AMD(Athln 64 3200), ali nadam se da više neće biti problema jer stvarno radi zvjerski što se tiče brzine