Neka ga proba rastaviti "na proste faktore" i dobro osušiti. Mada je jako mala vjerovatnost da se spasi. A sad si me sjetio jedne "slične zgode, pa ču je opisati na "doživljaji s mobitelom"
Evo. Ovakav ste scenarij vjerovatno X puta čula, pa evo još jednom: frend me je zamolio da umjesto njega postavim pitanje, jer je njega, fala bogu sram. I to s razlogom. Naime, ostavio je N6030 u džepu od hlača i majka mu ih je jednostavno samo šiknula u perilicu i - ostalo znate. Znači, sva ta voda, centrifuga... Veli da je baterija već bila odvojena od uređaja, pa ih je takve stavio sušiti cijelu noć. Ima li kakve nade ili možda kakav postupak za reanimiranje umrtvljenog mobitela ili je to - to. Da bude gore, kupio ga je prošli tjedan. Sad će barem naučiti.
Neka ga proba rastaviti "na proste faktore" i dobro osušiti. Mada je jako mala vjerovatnost da se spasi. A sad si me sjetio jedne "slične zgode, pa ču je opisati na "doživljaji s mobitelom"
![]()
Ima spasa! 600kn i nek od mene kupi drugu
![]()
![]()
![]()
Sve se to da srediti... moj savjet je da mobitel stavi u visko kvalitetno ulje i da u tom ulju odstoji nekoliko sati te da onda očisti svaki kontakt na pločici mobitela...
tako sam ja spasio nekoliko mobitela
ja imam i aparaturu za tako nešto, najbolje bi bilo da ima uski izvor toplog zraka (lemilica na topli zrak).
edit :
da napomenem, neka odspoji LCD (mislim da je na flatu, prije nego ga stavi u ulje... i neka stavi samo kontakt pločicu, dakle unutrašnjost bez maske...
Ja slažem takve stvari, samo mi se javi pa da vidimo.
Oživio sam ih na desetke koji su bili i u moru i u perilici i u krigli pive i ...
Bart
Meni je tako mob ispao u umivaonik dok sam prao zube ali spasa i nakon sušenja nije bilo,
utjeha je bila u tome da je mob normalno radio dok nisam morao zvati nekog iz imenika, jer tad bi zablokirao ali ako sam kucao broj iz glave radio je ko lud!![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ne ga proda za jeftine pare. i bar malo smanji cjenu novoga.
Što je na kraju bilo s mobom, jel spremljen u ladicu ili radi?Izvorno postao frish-KI
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Moj je mob... Još uvijek ništa. Moram ga probati rastaviti, obrisati, očistiti kontakte baterije i probati upaliti. Ako ne proradi, prodajem orginal srebrnu masku 6030.![]()
livin' fast
pa rastaviga i reci nam
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Evo danas popodne![]()
livin' fast
sretnoIzvorno postao KillerLoop
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
prodaj bateriju.
skrenuli ste u krivom pravcu,molim da se vratite na temu.
daljni offtopic biti če izbrisan.
...teško da će proradit, jer najvjerojatnije su oksidirali spojevi proca i ostalih sitnih komponenata na ploči... oprosti se s njime...Izvorno postao KillerLoop
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks