pa ponavljam i ja bi držao cijene dok mogu a kad te drugi prisile onda ih spustiš
mislim kaj je tu tebi čudno? ak imaš monopol onda to i možeš radit......
zato je stigla konkurencija i eto cijena za 10 puta manje
Daj ne lupetaj sad. Kakve sad ja imam veze sa tim što su cijelo vrijeme držali cijene na maksimumu? Ti očigledno imaš neki jako dobar razlog zašto podržavaš takvu politiku poslovanja. A i koji god da je, nije dovoljno dobar. Očigledno sam jedini na forumu kojem se gade ta dva monopolista i koji se jedva čekao zdravu konkurenciju.Izvorno postao damgol
A i jeftinije ti jedino ako ne zoveš preko dana. I ako ne zoveš na 091. Inače je sve suuuper...
pa ponavljam i ja bi držao cijene dok mogu a kad te drugi prisile onda ih spustiš
mislim kaj je tu tebi čudno? ak imaš monopol onda to i možeš radit......
zato je stigla konkurencija i eto cijena za 10 puta manje
I po peti put, zato su mi još odbojniji. I ne vidim što bi mi sad trebalo biti tako primamljivo kod T-a i VIP-a.
ajde damgol reci...... grizem nokte
Ma mudre su to lisice, drže tržište u šaci i nas korisnike lagano deru po džepu, ali Chessmaster uzvraća na to, jer sad koristim i vip i u samom startu kombiniranja vidim da je ušteda preko 50% po mjesečnom računu! HE HEIzvorno postao sms freak
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
sramotno je kako su nas sve ove godine ova dva lopovska operatera prali po djepovima i sad kad je dosao tele2,usrali se pa nam toboze nude neke povoljnije tarife, a i dalje se sluze istim forama kako bi nas varali i dalje.
Joj samo da mi je znati kakvu to "bombasticnu" tarifu moze T Mobile ponudit, a da Tele2 ne odgovori JOS nizim cijenama jer su oni u apsolutno svim zemljama najjeftiniji. Uostalom, uistinu je tesko povjerovat da T Mobile moze ici ispod Teletovih cijena samim time sto su glomazni aparat kojeg treba financirati, a cijene nize od onih na Tele2 za njih bi znacile ogroman gubitak prihoda.
a nekaj moraju ponudit ako ponude ovo kaj sam ja čuo onda im ni tele 2
neće moći konkurirati jel ipak t-mobile ima preko milijun korisnika dok tele 2
ima neš sitnog u biti baš me zanima koliko imaju korisnika,zato mislim da se sa
t-mobile baš i nemogu natjecati
A kako se natječu u ostalim državama gdje jesu već godinama? I tamo uz tele2 postoje gigantske telekomunikacijske korporacije.
ma mi nismo ostale države mi smo hrvatska![]()
Da. Zaboravih... Ajd da mi prvo pričekamo te famozne nove cijene, pa da onda nastavimo sa raspravom u nekoj drugoj temi. Damgol, choose your weapons.
![]()
a kad ces nam otkrit sto nude..mislim ak to mozemo cut i iz drugih izvora nije fora..
sutra kad bude sigurnije iako je ovo off the record![]()
ajd mi posalji na PM..upravo i da je offff the record recorda i da nist ne bude d toga... cisto da znam. ili da znamo..ako hoces javno..
Evo sad je sutra!
Damgol, pljuni tarife! Ajmo.
da , ajde pjevaj , pa da ti janjetinu platim ak je tak dobro![]()
Ja još nisam bacio ni jednu karticu. Trenutno imam sve tri. Ako T-mobile da takvu ponudu, da odyebem Tele2, od mene Damgol dobiva 10 čokolada od 100g.da se zasladi nakon janjetine. Dakako pod uvjetom da informaciju da prije službene objave, da vidimo koliko je vjerodostojan njegov izvor.
Te price u stilu "ovo je Hrvatska,a ne ostale drzave" bas i ne drze vodu jer i Tele2 dobro zna da je ovo Hrvatska, naravno da nisu tu dosli bezveze, a da nemaju pojma ni o cemu. Ja samo hocu reci da Tele2 korisnike moze privuci jedino cijenama nizim od konkurencije i to im je osnovni moto.
nase trziste i diktira niza cijena a ne raznolikost ponude
Baš me zanima kakve to cijene T-Mobile planira ovih dana uvesti kad je tek jučer uveo tih 35 lp za zvanje od 19 do 7 sati... Ne znam kaj su onda uopće izbacivali to sniženje ako će za par dana ponuditi još niže cijene.
mozda uvedu da oni nama plate za koristenje mrezesto vise razgovaras , vise ti daju
sumnjam da ce to biti uista vrijedno paznje
Slažem se s Friškim, ne vidim puno prostora za manevar, s obzirom da su jučer uveli ovih 0,35.
Šta sad mogu possibley uvest?
Možda jedino flat tarifu, recimo 0,98 kn/min ili ne znamali bez onih Vipovih dodatnih pizdarija. To bi bilo OK, ali ipak nedovoljno da odustanem od Teletine, a Damgol će ostat bez čokolade
![]()
A di su te cijene?
A evo čekamo da se Damgol pojavi.
![]()
![]()
![]()
Kako nas je samo napalio na te cijene a sad se ne pojavljuje! Morat ce on nama platit janjetine koliko cekamo?
Bookmarks