:thumbsup:
šta reći...sretno i podnesi nam taj raport kad dobiješ "led"..
:thumbsup:
šta reći...sretno i podnesi nam taj raport kad dobiješ "led"..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a ti si na ocklub pitao za suhi led nego di si naso to za 8kn/kg?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja sam naručio iz Srbije jer nisam mogao naći u hrvatskoj pa sam sada tamo pitao i malo sam zvao kemijsku industriji i institut pa su mi rekli da nazovem firmu ICETECH, zvao sam i oni isto imaju 8kn/kg tako da nakon toga znam od kuda ću moću naručivati !Izvorno postao flOorKilla
@whiteboy: ma može se zagrijati...on je sada recimo na -70 celzijuvih, polako se otapa ali otapa se tako da ne dolazi u vodu nego u dim pa samo ispari...pri ovom projektu trebat će puniti container više puta da ne ponestane leda !
EDIT: evo sada sam vidio da si mi tamo odgovorio ali već sam jučer našao tu firmu...svejedno hvala !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Pa šta ti nije nespretno svako malo puniti kontejnere i ponovno naručivati i plaćati led...???Izvorno postao cyber
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A kaj taj suhi led nikada nemre zagrijati (čak niti u plinvitom stanju)? Znači to je vječan izvor hlađenja??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da ja sam ti dao link na icetech mislim, nego, ko ti izradjuje te kontejnere?
@Vandal sve to lijepo izgleda preformanse na slikama su super ali pretpostavljam da se onda možeš oprostit od kućišta pošto je cilindar te velićine.
ma ne... pa to nije zastalno kao sto je vandal rekao. kad zavrsi sa klokingom ce sve vratit na staro
Dalo bi se nesto izkemijat ali ipak bolje da to naprave strucne osobe....najteze bi bilo napraviti dno onako ravno da prislanja na proc....ostalo je macji kasalj....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
i šta ima od toga
ništa evo suhi led stigao sada mi se trenutno rade containeri...strpljenja dečkiIzvorno postao Hacker
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Pošto iz tvojeg posta vidim da nemaš baš veliko znanje evo ti par upozorenja jer ti konfa baš nije jeftina, a i ukop je danas skup. Suhi led nije ohlađeni ugljik (ugljik se ne bi topio na sobnoj temperaturi) već ugljični dioksid koji pri sobnom tlaku se ne (kondenzira) topi već (de)sublimizira (led se pretvara u paru i obrnuto). Važno je da ako ne budeš imao dobru ventilaciju bi se mogao osječati malo pospano, a ako zaspeš nećeš se probuditi!
Dobro, recimo da si na to mislio. Sad malo o matičnoj:
Ako procesor ohladiš na -60 C ti možeš ne znam kako izolirati matičnu od cilindra, područje oko procesora će biti barem na -50 C, a udaljavanjem od procesora ta temperatura će rasti. Kao rezultat će ti matična biti okovana ledom u blizini procesora, a mokra dalje od procesora. Znači apsolutna vlaga u zraku ti mora težiti prema nuli. Sad još ostaje jedno pitanje - mehaničko naprezanje. Zbog razlika u naprezanju pojedinih materijala i zbog razlike u temperaturi bi se moglo dogoditi i pucanje matične i/ili procesora.
Sad još da ne misliš da baljezbam gluposti još ću ti napisati što mi se dogodilo jednom:
Radio sam s let-lampom spojenom na malo plinsku bocu. Bio je ljetni dan oko podne, ja na suncu, temperatura na granici izdržljive. Radim jedno 10-ak min, pogledam bocu, a ona okovana ledom koji se ne topi ni pri dodiru.
Preporučio bi ti dvije stvari:
-ili sistem prvo testiraj na nekom starom kompu kojeg ti neće biti žao
-ili ipak uzmi varijantu s freonskim hleđenjem - sistem hladnjaka (i još nakon početnog ulaganja nećeš imati veliki trošak)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Čini mi se da savjet malo kasni, a nikad nismo saznali kako je prošlo testiranje.
Zanima nas, tko je preživio?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pošto nam se cyber(eric) nije javljao pretpostavljam da je to bio komp
a ako nije komp onda testiranje nije preživjelo
u bilo kojem slučaju sprovod će biti održan sutra u 22.00h (2.11.2006 u 22.00h)
Počivao u miru Božijem. Amen.
Bookmarks