107 nema vec duze , u ducanima ima 110 koju neki pljuju neki hvale . trenutno u linksu imaju akciju za dvd pisace i cijene su poprilicno ok , mislim da su i sve ispod 400kn . LG 4167 je odlican uredjaj , i moj izbor .
107 nema vec duze , u ducanima ima 110 koju neki pljuju neki hvale . trenutno u linksu imaju akciju za dvd pisace i cijene su poprilicno ok , mislim da su i sve ispod 400kn . LG 4167 je odlican uredjaj , i moj izbor .
Ako negdje nadjes Pioneer DV 108 ili 109 kupuj i budi bez brige...provjereno radi i obavlja posao bez greske.
Ako nema aktualni model je DV 110. Neki se zale da im radi probleme, iako sam ja dva kupio i instalirao frendovima. Nikakvih problema nije bili, niti su se ista zalili. Dakle ovo je moj prijedlog!
Sto se tice +/- standarda...ne brini oko toga!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks