Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question SE k700 , Panasonic VS3 , SE s700i ili Samsung D500 ?

kupujem mob, po normalnoj cijeni(1000-1500kn)...
    sad, istrazujem malo, i na piku imam nekoliko modela..me volim nokie i motorole, prvenstveni su mi s.e. pa panasonic..
    s.e.k700 , panasonic vs3 , s.e. s700, i samsungd500
    1. s.e. k700 u t-com ponudi 998 kn simpa pamet, ono tarifa 150 je previse..
    2.panasonic vs3 u tele2 ponudi 895kn na pretplatu (48kn mjesecno)
    3. s.e. s700 i 4. d500 na crno

--d500 mi se jedino sviđa sto može zaključavat foldere(slike) tako da ih mogu samo ja gledat uz sifru, to mi je jako vazno, od ostalih funkcija..mob mi nema nis dobro i malo mi je ruzan(svako ima svoj ukus)..tako da njega iskljucujem iz uzeg izbora..
    -- najbolji po meni je s.e.s700 ne smeta mi velicina. ccd chip kamera nije uvijet ali kad se vec nudi u slucaju da mi digitalac ostane doma..kod ovog modela mi se sviđa a karticom 128mb, mogu stavit neki video spot, obicno mi zauzimaju 50-tak mb, al cuo sam da se to moze smanjiti, pa da se cak i cijeli filmovi mogu gledat-moze pojasnjenje ?!?
    --s.e.k700 sviđa mi se, s.e. ima najbolji i najzabavniji izbornik..kamera je losa, ali zato 3igrice, memorija odlicna(vise mi netreba,slusanje mp3 ionak guta previse baterija)..i opcenito s.e. ima bolju bateriju nego drugi proizvođači..
    -- panasonic vs3, slučajno naletio na tele2 ducan, i mob mi se svidio, iako nisam zelio preklopni mob.. 16.7mil boja i dobra rezolucija ekrana je uzasno primamljiva..tanak, samo malo velik 97mm zaklopljen hm,mislim da je 32mb dovoljno, i također 1.3mpx kamera lijepo ispadnu slike ako npr zelim slikat moj omiljeni cornflakes u konzumu a u toj prilici nemam fotic... jel plastican i lako se grebe il?ipak je japanac, imo sam gd87 koji mi pao previsee puta i ne bude mu nista, a u đepu od kljuceva in neceg zacas se sav izgrebo..
    ne smeta mi sto nema vanjskog ekrana..zanima me kakav je softwer, ima li puno gluposti (tj.jel zabavan kao npr s.e. ) ima li 3d igre,mogu li se zakljucavat folder slike,ili se skinut kakav program za to...
    zanima me opcenito vasa usporedba vs3 i k700 ukoliko ne naiđem slučajno na super povoljan s700....
    prica se da k700 sad u tcom izdaju s losim softwerom, al bio sam svjedok i vipovim cx70, i tele2 x700 napon 5-sana samo krepaju a 5dana je granica da se mijenja aparat, kasnije se popravlja.. al uvijek se moze naletit na los mob, a moze i na odlican, u ducanu je prednost garancija, preko plavog se zapisuje rega, pa kasnije trazi, tuci.. ...
    malo sam se rapiso..al ful sam neodlucan.. i zato trebam neke preporuke... --zahvaljujem--

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi tu nedoumicu skartio na S700 i D500.... između ta dva bi odlučio, jer se ističu po softveru, memoriji, displayu i kameri...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj Panasonic nikada vidio uzivo!

Sve ostalo mobove imao sam prilike oprobati, sto nesto kratko koristenja, sto od frendova...kako moj prethodnik i rece, S700 i D500 se izdvajaju.

K700 bas nesto i nije poznato po kvaliteti i pouzdanosti, dosta je musicav, relativno spor, te ima boljku da kad mu popunis vise od cca 80% memorije, prilicno uspori obavljanje svih taskova koje mu das.

S700 je po meni daleko najkvalitetniji od drustva koje si izabrao po izradi, displayu i opcem dojmu. Jedine oubiljne mane su mu velicina i onaj meni nikako prirodan nacin otvaranja. Sve ostalo je vrlo, vrlo dobro.

D500 je izgledom odlican mob. Osim izgleda ima sto i za ponuditi. Minusi su sto se mene tice preplastican izgled (kao da su stedjeli pri zavrsnoj obradi, djeluje kao da ce svaki cas zvakaca guma ispasti iz njega), te eventualna boljka sa kvarenjem slide - a, iako je ovo vrlo sporadicno!

Moj odabir bi bio D500!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian FAN
    Ja bi tu nedoumicu skartio na S700 i D500.... između ta dva bi odlučio, jer se ističu po softveru, memoriji, displayu i kameri...
    ...evo, na ovom linku imaš usporedbu ta dva moba - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8364 ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d500 sam izbacio iz igre.. a s700 je malo skup, puno mi je dat 1500-600 kn prek oglasa za mob.. jednom sam preko oglasa kupio gd87 za 2200kn i bio je mrak mob s kamerom.. sad je kantica,
    recimo ako se odlucim za vs3(tele2)..
    zna li itko ista o tome mobu, ove sve sam koristio, ali vs3 nisam imo prilike..
    znam sve sto se moze nac o njemu na internetu,ali ne kako radi u praksi..
    za taj mobitel nigdje nema wallpapera, igrica za skinut?? sigurno ima jos netko ko zeli kupit taj mobitel.. molim ako netko zna neki site za skidat programe/igrce il bilo sta drugo korisno za taj mob da napise..hvala

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d500 je rjesenje, samo sto ti se ne mogu zakljucat SMS poruke.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. samsung vs. panasonic vs. the rest
    By Diesel in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 11-09-2003, 17:01

Bookmarks

Pravila postanja