kupujem mob, po normalnoj cijeni(1000-1500kn)...
sad, istrazujem malo, i na piku imam nekoliko modela..me volim nokie i motorole, prvenstveni su mi s.e. pa panasonic..
s.e.k700 , panasonic vs3 , s.e. s700, i samsungd500
1. s.e. k700 u t-com ponudi 998 kn simpa pamet, ono tarifa 150 je previse..
2.panasonic vs3 u tele2 ponudi 895kn na pretplatu (48kn mjesecno)
3. s.e. s700 i 4. d500 na crno

--d500 mi se jedino sviđa sto može zaključavat foldere(slike) tako da ih mogu samo ja gledat uz sifru, to mi je jako vazno, od ostalih funkcija..mob mi nema nis dobro i malo mi je ruzan(svako ima svoj ukus)..tako da njega iskljucujem iz uzeg izbora..
-- najbolji po meni je s.e.s700 ne smeta mi velicina. ccd chip kamera nije uvijet ali kad se vec nudi u slucaju da mi digitalac ostane doma..kod ovog modela mi se sviđa a karticom 128mb, mogu stavit neki video spot, obicno mi zauzimaju 50-tak mb, al cuo sam da se to moze smanjiti, pa da se cak i cijeli filmovi mogu gledat-moze pojasnjenje ?!?
--s.e.k700 sviđa mi se, s.e. ima najbolji i najzabavniji izbornik..kamera je losa, ali zato 3igrice, memorija odlicna(vise mi netreba,slusanje mp3 ionak guta previse baterija)..i opcenito s.e. ima bolju bateriju nego drugi proizvođači..
-- panasonic vs3, slučajno naletio na tele2 ducan, i mob mi se svidio, iako nisam zelio preklopni mob.. 16.7mil boja i dobra rezolucija ekrana je uzasno primamljiva..tanak, samo malo velik 97mm zaklopljen hm,mislim da je 32mb dovoljno, i također 1.3mpx kamera lijepo ispadnu slike ako npr zelim slikat moj omiljeni cornflakes u konzumu a u toj prilici nemam fotic... jel plastican i lako se grebe il?ipak je japanac, imo sam gd87 koji mi pao previsee puta i ne bude mu nista, a u đepu od kljuceva in neceg zacas se sav izgrebo..
ne smeta mi sto nema vanjskog ekrana..zanima me kakav je softwer, ima li puno gluposti (tj.jel zabavan kao npr s.e. ) ima li 3d igre,mogu li se zakljucavat folder slike,ili se skinut kakav program za to...
zanima me opcenito vasa usporedba vs3 i k700 ukoliko ne naiđem slučajno na super povoljan s700....
prica se da k700 sad u tcom izdaju s losim softwerom, al bio sam svjedok i vipovim cx70, i tele2 x700 napon 5-sana samo krepaju a 5dana je granica da se mijenja aparat, kasnije se popravlja.. al uvijek se moze naletit na los mob, a moze i na odlican, u ducanu je prednost garancija, preko plavog se zapisuje rega, pa kasnije trazi, tuci.. ...
malo sam se rapiso..al ful sam neodlucan.. i zato trebam neke preporuke... --zahvaljujem--