ajd prvo fino malo pretrazi forum pa se javi jer imas uputstvo i linkove s kojih mozes skinit stvari koje ti trebaju. pa javi ak nest nebude jasno.
stavio bi wm2003 na mpx-a ali ne kužim jednu stvar,skinuo sam onaj english.zip file i instalirao motorola upgrade wizard,e sad u upustvima piše da mi treba *.bin a u zipu je samo *.img,pa sad dali koristim taj img file ili trebam ipak bin,a ako trebam bin neka netko da neki link za download najbolje verzije...zahvaljujem
ajd prvo fino malo pretrazi forum pa se javi jer imas uputstvo i linkove s kojih mozes skinit stvari koje ti trebaju. pa javi ak nest nebude jasno.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ok,našao sam neka objašnjenja samo mi reci gdje mogu skinuti taj BIN i koji se najbolje pokazao u korištenju jer to ne znam...
taj .img ti je dobar nemoras dalje traziti, evo ja se do sada jos nisam susreo sa .bin fileom
pa čekaj šta ne trebaju i bin i img file,prvo bin ide pa img,ili je to netko krivo objasnio???u onom tutorijalu piše da ide bin,sad niš ne kužim...
riješeno je,windowsi su gore i sve ok,ali sam našao i img za wm2005,iako piše da je za mpx200 mislim da to nebi išlo
Bookmarks